Velkommen til våre hundekurs

 

Treningslære hund

Lær hvordan du bør disponere din hund og oppnå enda bedre resultater og en friskere kropp! Her får du alt fra treningsmetoder til hvordan de forskjellige systemene i kroppen påvirkes av trening.

Les mer

Anatomi/fysiologi hund

Dette nettkurset er for alle som driver med hund - spesielt de som driver med konkurranse/løpshund, terapeuter som vil ha mer kunnskap, deg som jobber med hund og ikke minst for alle som er interessert i temaet. Kurset er godkjent som forkunnskap for enkelte andre kurs/studier.

Les mer

Stretching av hund

Her får du vite alt som trengs for å utføre stretchingen trygt og riktig. Mange får ikke fullt utbytte av stretchingen fordi man ikke har lært teorien bak - her får du alt!

Les mer

Hundemassasje for husbruk

Gi hunden din den regelmessige oppfølgingen den trenger! Bare DU kjenner hunden din godt - bli kjent med kroppen dens også slik at du kan oppdage ting på et tidlig tidspunkt! 

Hunden din kommer antakelig til å elske massasje!

Les mer

Eteriske oljer for dyr

Her får du et nettkurs som vil hjelpe deg med å kunne bruke eteriske oljer på dine kjæledyr, først og fremst hest og hund - men også noe for deg selv 

Les mer

Elite hundeier

For deg som er aktiv hundeeier og ønsker det beste for din hund!

Les mer

Hundens triggerpunkter

Dette er et nettkurs for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan behandle en hund gjennom påvirkning av dens triggerpunkter.

Les mer

Laser på DYR

Onlinekurset "Laserterapi på dyr" tar for seg alt du trenger å vite for å bli en trygg laserterapeut! 

Les mer

Elektroterapi for dyr

I kurset elektroterapi for dyr får du en god intro i å kunne bruke TENS, elektromagnetiske magneter, magneter, ultralyd og elektroterapi på akupunkturpunkter

Les mer

Journalføring for dyrebehandlere

I dette kurset får du som dyrebehandler det som skal til for å føre en god journal og føre journaler etter loven. 

Les mer
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.