Velkommen til våre hundekurs

 

Treningslære hund

Lær hvordan du bør disponere din hund og oppnå enda bedre resultater og en friskere kropp! Her får du alt fra treningsmetoder til hvordan de forskjellige systemene i kroppen påvirkes av trening.

Les mer

Anatomi/fysiologi hund

Dette nettkurset er for alle som driver med hund - spesielt de som driver med konkurranse/løpshund, terapeuter som vil ha mer kunnskap, deg som jobber med hund og ikke minst for alle som er interessert i temaet. Kurset er godkjent som forkunnskap for enkelte andre kurs/studier.

Les mer

Stretching av hund

Her får du vite alt som trengs for å utføre stretchingen trygt og riktig. Mange får ikke fullt utbytte av stretchingen fordi man ikke har lært teorien bak - her får du alt!

Les mer

Hundemassasje for husbruk

Gi hunden din den regelmessige oppfølgingen den trenger! Bare DU kjenner hunden din godt - bli kjent med kroppen dens også slik at du kan oppdage ting på et tidlig tidspunkt! 

Hunden din kommer antakelig til å elske massasje!

Les mer

Eteriske oljer for dyr

Her får du et nettkurs som vil hjelpe deg med å kunne bruke eteriske oljer på dine kjæledyr, først og fremst hest og hund - men også noe for deg selv 

Les mer

Elite hundeier

For deg som er aktiv hundeeier og ønsker det beste for din hund!

Detet er et stort og komplett kurskonsept med 8 viktige moduler med alt du trenger å vite om hundens fysiske helse i bevegelsesapparatet.

Les mer

Månedens onlineforelesning

Hver måned kan du bli med på en ny og spennende onlineforelesing om hundens fysiske helse, trening m.m. Trykk deg inn for å lese mer om denne månedens forelesning!

Les mer

Styrkehunden - portal for hundeeiere

Ikke noe sted vil du få så mye kunnskap for pengene som i styrkehunden!

Her vil du hver uke kunne bli med på nye forelesninger - og du får tilgang til mye materiale i en læreportal.

Les mere ved å klikke deg videre!

Les mer

Nyhet - Kurs i klostell

Poter og klør er viktig for alle hunder, og dette kurset er unikt av sitt slag, da det tar får seg både treningsaspektene mht. å lære å bli berørt og håndtert i tillegg til selve kloklippinga/trimminga – og det er nyttig for alle hunder og eiere.

Les mer

Hundens triggerpunkter

Dette er et nettkurs for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan behandle en hund gjennom påvirkning av dens triggerpunkter.

Les mer

Elektroterapi for dyr

I kurset elektroterapi for dyr får du en god intro i å kunne bruke TENS, elektromagnetiske magneter, magneter, ultralyd og elektroterapi på akupunkturpunkter

Les mer

Journalføring for dyrebehandlere

I dette kurset får du som dyrebehandler det som skal til for å føre en god journal og føre journaler etter loven. 

Les mer

Urter og akupressur

Kurset for deg som har grunnutdannelse og forståelse for faget kinesisk medisin. Her vil du lære hvordan du kan bruke urter i henhold til fagfeltet akupressur, og en innføring i å ta i bruk urter som et hjelpemiddel for å støtte ved ulike helseutfordringer hos hest og hund!

Les mer

Nyhet - boka "Sterk og sprek hund"

 - en steg for steg guide til å ivareta hundens bevegelsesapparat

All den kunnskapen du trenger for å bygge eller ivareta  hundens kropp fra valp til gammel.

Ved kjøp nå, får du også med en BONUS - et onlinekurs som inneholder videodemonstrasjon av diverse øvelser som er beskrevet i boka, samt undersøkelses- og behandlingsteknikker fra boka! Verdi 1497 kroner!

Verdi bok: 599 + verdi kurs: 1497 + verdi porto: 99 (sum 2195 kr)

Du betaler for alt: 599 kroner inkl. porto!

Les mer
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.