WEBBASERT TIMEBOK, JOURNAL, KASSE OG FAKTURERING!

Hano er utviklet i samarbeid med terapeuter og skoler. Systemet dekker alle administrative behov i forhold til å drive en dyreklinikk. 

Nordisk Heste- og Hundeterapiskole AS er forhandler av Hano. Ved kjøp av Hano får du i tillegg kurset journalføring for dyrebehandlere GRATIS!

Hano er ikke bare for dyreklinikker, men kan også brukes av f.eks rideskoler som vil ha et system å legge inn all informasjon fra driften.

 

Er du elev ved skolens utdanninger? Ta kontakt med skolen for egen elevordning når det gjelder Hano.

 

Om Hano:

Et verktøy for en mer effektiv hverdag:

Brukeren får en meget god oversikt over daglig tidsforbruk. Systemet er enkelt å lære og raskt å bruke. Ingen lokal installasjon av systemet er nødvendig da programmet er webbasert. Man kan gå inn på systemet fra alle maskiner tilknyttet Internett om en har nødvendig passord.

Mobiltelefonløsning:

En egen mobilløsning gir deg som terapeut mulighet til å administrere systemet også når du ikke sitter foran PC’en.

Bedre kundeservice: 

Webgrensesnittet gjør det mulig for  å legge ut valgte timer og oppgaver for direkte bestilling over internett. Dette gjør at du ikke behøver å ta alt over telefonen ved booking, ombooking og avbestilling av timer.

Påminnelse til kunden:

Det er mulig å sette opp automatisk påminnelse til avtalen på SMS og e-post. Dette gjør at oppmøtet øker, noe som gjør at du slipper å oppleve like ofte at kunder ikke dukker opp til timen. Påminnelse på SMS gir en ekstra kostnad på 1kr pr SMS.

Mer om kundedelen:

• Kan benyttes som hjemmeside for klinikken

• Informasjon om klinikken

• Informasjon om behandlinger

• Informasjon om terapeuter

• Visning av ledige timer til behandlinger

• Direkte bestilling/avbestilling av behandlinger (online booking koster 200kr ekstra)

• Søkefunksjon etter ledige timer

• Reservere timer til bestemte kundegrupper

• Påminnelse på e-post / SMS (Ekstra kostnad på 1kr pr SMS)

 

Mer om administrasjonsdelen:

• Innlegging, sletting og endring av avtaler

• Søkefunksjon etter ledige timer

• Søk etter informasjon i kunderegister og kundehistorikk

• Info til kunder / drive kundepleie pr brev, e-post eller SMS. SMS er mot ekstra kostnad

• Måle effektivitet av markedsføringstiltak

• Kassefunksjon kontant, kort og fakturering

• Produktsalg med varelagerfunksjon

• Gavekort-funksjon tilpasset terapeuters behov

• Omsetningsrapporter og belegg for klinikk og ansatte

• Hver terapeut kan registrere omsetning på eget foretak

• Kan bruke kassaskuff, kvitteringsskriver og strekkodeleser

Mer om journaldelen:

Journaldelen i systemet gjør det til et komplett system som tilfredsstiller alle behov du måtte ha når du skal behandle eller loggføre informasjon om dyrene du behandler.  Journalen er utviklet i samarbeid med Nordisk Heste- og Hundeterapiskole AS, og det foregår en kontinuerlig utvikling for å gjøre systemet enda bedre.

 

Enkelt i bruk:

Under utviklingen av journalsystemet er det lagt stor vekt på god funksjonalitet og intuitive funksjoner spesielt tilrettelagt akkurat dine behov som terapeut. Systemet er meget enkelt å bruke, selv selv uten særlig erfaring med pc.

 

Fraser:

Du kan enkelt legge inn egne fraser/standardtekster som kan hentes frem når man skriver journaler. Ved å benytte sammensatte fraser kan du effektivt fylle ut mye standard informasjon kun ved hjelp av et tastetrykk og dermed effektivisere og forenkle journalføringen. Frasene kan benyttes enten du skal skrive anamnese, behandlingsbeskrivelse eller internt notat.

Bildemarkering:

Systemet gjør det enkelt å markere viktige punkter på ulike bilder i forbindelse med en behandling, noe som gir en beskrivende grafisk fremstilling av muskelproblemer, nerveutbredniger etc. (Heste- og hundeillustrasjonene er illustrasjonene er tegnet av Kip Carter)

Tester:

I tillegg til at det finnes en rekke standardtester i systemet er det mulig å definere egne tester etter behov, som for eksempel test av bevegelsesmønstre eller andre målinger.

 

Ønsker du å få tilsendt en demonstrasjonsvideo av Hano?

For å få tilsendt en demonstasjonsvideo av Hano trenger du bare registrere deg med ditt navn og din epostadresse, så sender vi videoen til deg slik at du enkelt og i fred og ro kan ta stilling til om dette er noe for deg!

Våre regler for personvern, trykk HER!

Betalingsopplegg og betingelser:


Priser:

Installasjon og igangkjøring av system: NOK 4 900,- eks. mva. (6125kr ink.mva)

Månedsavgift som dekker: daglig backup, support, oppdateringer, 24 t vakttelefon og drift:

Pr. måned pr. terapeut NOK 229,- eks.mva. (286kr ink.mva). 

Ekstra kostnader:

SMS og online timebooking mot ekstra kostnad. Kr 1 pr SMS (valgfritt å benytte seg av). Online timebooking 200kr (valgfritt).

70 kr ekstra for integrasjon til regnskap (tripletex, visma eAccounting, xledger, visma business eller visma global)

Hano har også muligheter for KID, AvtaleGiro, søk i eniro (telefonkatalogen) og mer.

Du vil i tillegg få kurset journalføring for dyrebehandlere GRATIS! Dette kurset gir deg en grundig innføring i bruk av Hano og du vil i tillegg få tilgang til en egen lukket gruppe på nett hvor du månedlig kan stille spørsmål til en lærer, også om utforming av innholdet i journalen. Tilgangen varer i 1 år.


Hano krever at du har et organisasjonsnr, du må derfor opprette et enkeltmannsforetak om du ikke allerede har det for og kunne bestille Hano. Det betyr ikke at enkelmannsforetaket trenger og være aktivt akuratt på kjøpstidspunktet.

BESTILL HANO HER!

Kr 6 125

Inklusive mva. (Pris eksklusiv mva kr 4 900)

Kjøp

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.