Har du noen gang ønsket at kloklipp og klostell kunne vært litt lettere? Eller rett og slett at noen kunne vist deg hvordan det skal utføres? Bli med på onlinekurs!

Kjøp kurset

Hva vil du lære om?

 

Har du noen gang opplevd at det er vanskelig å klippe klørne på hunden din? At den ikke vil? Eller at du rett og slett ikke vet hvordan det skal gjøres, eller hvorfor det er så viktig? 

Vi har alle vært der. Hvordan skal klørne klippes? Hva om du klipper for langt inn? Hva om klørne er for lange? Hvordan skal jeg holde? 

I dette kurset har Line T. Østerhagen (hundeterapeut og ekspert på kroppen) og Hilde Ulvatne Marthinsen (ekspert på hundetrening) satt sammen et kurs for å hjelpe å hjelpe deg med alle disse temaene. Ved å følge kurset vil du mest sannsynlig lære noe nytt og i tillegg kanskje finne enkle metoder for å få trimmet eller klipt hundens klør.

Du har tilgang i ett helt år, og inne i kurset ligger det et kompendie fra kurset som du kan skrive ut til odel og eie. I tillegg er det video under de fleste av temaene slik at du kan se hvordan det skal gjøres.

Kursbevis: ved å gjennomføre en quiz som bestått, får du et kursbevis du kan laste ned.

Du vil gjennom kurset få lære blant annet hvorfor kloklipp er så viktig, hvor ofte du bør klippe, grunnleggende læring og ferdigheter, plager og skader i klør og tær og mye MYE mer! 

Selv om man kan veldig mye om et tema, så kan det likevel være mange gullkorn å lære. Om noen lurer på om man vil ha utbytte av dette kurset selv om man føler seg trygg på å klippe eller file klørne på hunden sin så er svaret at det tror jeg definitivt!

Kurset er nemlig ikke kun et kurs i hvordan klippe klør, men dreier seg også om potestell, potesokker, sykdommer og plager i tær og klør og mye mye mer.

Jeg vil absolutt si at alle som er interessert i bedre potehelse og klohelse og forståelse av hundens biomekanikk i tærne definitivt vil få noe ut av dette kurset.

Dette er jo noe alle som jobber i dyrebutikk, på hundeklinikker, rehabpersonell, hundepensjonater, hundeinstruktører osv også burde ha, da det er kunnskap som kan være viktig i den sammenheng.

Selv om akkurat din hund er trygg på kloklipp, kan det jo komme situasjoner hvor dette er greit å kunne. Hva bør du passe på dersom hunden din får ømme tær, for eksempel?

Poter og klør er viktig for alle hunder, og dette kurset er unikt av sitt slag, da det tar får seg både treningsaspektene mht. å lære å bli berørt og håndtert i tillegg til selve kloklippinga/trimminga – og det er nyttig for alle hunder og eiere.

 

Jeg vil bli med!

Innhold:

 • Kompendie til nedlasting
 • Hvorfor kloklipp er så viktig
 • Hvor ofte og hvordan du klipper klørne
 • Grunnleggende læring og ferdigheter
 • Berøring og håndtering
 • Potepleie og tåpleie
 • Kloklippe- og klotrimmeutstyr
 • Posisjoner å klippe hundens klør i 
 • Plager og skader i klør og tær
 • Fotens/tærnes biomekanikk (bevegelseslære)
 • Kursprøve med mulighet for kursbevis
 • Mye mer

Støtte og hjelp fra lærer

Du får tilgang på spørretimer hver 2. måned med lærer i hele din kursperiode på 1 år. Vi sender ut epostpåminnelser om spørretimene slik at du ikke skal glemme å legge inn spørsmål.

Facebookgruppe med andre kursdeltakere

Du får tilgang til en lukket FB gruppe hvor du også kan samhandle med andre som går kurset. 

Her kan du dele erfaringer, samt stille spørsmål til både Line og Hilde i spørretimer som arrangeres gjennom året.

 

Kjøp kurset

Tilgang og kursbevis

Du får kurset levert på en super læreportal som kan benyttes på tlf, nettbrett og pc/mac.

Du får tilgang til kursmaterialet med en gang.

Når du har tatt kurset, kan du ta en prøve online som gir deg kursbevis ved minst 63% score.

Hvem står bak?

Line Østerhagen

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe eiere til å nå enda flere mål med hesten sin enten det er god helse eller prestasjon i konkurranser.

Her har jeg laget et kurs som vil være til nytte for deg og hesten din uansett nivå, alder og mål! Jeg har 20 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin.

Jeg utdanner terapeuter på dyr og har gjort det i 15 år og har lang erfaring i å lære bort!

Kjøp kurset

Hilde Ulvatne Marthinsen

Jeg heter Hilde Ulvatne Marthinsen. Jeg har vært opptatt av hunder hele mitt liv, og har hatt egen hund siden 1988. Jeg har trent hund i lydighet, bruks, rallylydighet, agility og retrieverjakt. Jeg er utdannet forsker, og bruker derfor metoder som er basert på vitenskap. For å videreutvikle og opprettholde kompetansen min, deltar jeg regelmessig på kurs selv. 

Jeg har fungert som instruktør siden 1991, og ble autorisert som trinn 3 LP i NKK i 2000. 

Jeg er ansvarlig for konkurransekursene i Hamar Hundeskole, i tillegg til trening av hunder med atferd som eieren finner problematisk. Jeg er opptatt av mestring og følelse av suksess, hos både hund og eier.

Kjøp kurset

Vanlig stilte spørsmål

Rett etter kjøp av kurset får du tilgang til kursportalen Kajabi hvor kurset ditt ligger. 

Kurset har 17 moduler med en rekke videoer, bilder, illustrasjoner, skriftlig materiell, og oppgaver.

Alt materialet ligger allerede klart - det er ingen live forelesninger, men forhåndsinnspilt og/eller lagret materialet. Dette gjør at du kan ta kurset i akkurat det tempoet du selv vil.

Du får også tilgang til kursets facebookgruppe, hvor vi har spørretimer en gang i måneden. Opptaket av spørretimene legges ut i kursportalen etter timen, slik at du kan se på og lære av tidligere spørretimer.

I gruppa kan du også samhandle med de andre kursdeltakerne.

Etter at du har tatt kurset, kan du ta en online prøve. Hvis denne gjennomføres med minst 63% riktig svar, vil du få opp et digitalt kursbevis som du kan laste ned til din pc.

Du har tilgangen i 1 år etter du kjøper kurset.

Det samme gjelder tilgangen til onlinegruppa som følger kurset.

Når du har kjøpt kurset får du en velkomstmail fra Kajabi.

Du logger logge inn i Kajabi med brukernavnet og passordet ditt.

Hvis du ikke mottar eller finner mailen, kan du logge inn på www.nht.no sine sider. Brukernavnet ditt er epostadressen du benyttet når du bestilte. Passordet ditt er det samme som det du opprettet når du kjøpte kurset. Om du ikke husker passordet, kan du be om nytt der du logger inn.

Når som helst. Kurset går kontinuerlig året rundt.

Du har tilgang på kurset i et helt år, pluss at du har mulighet til å forlenge tilgangen til en rimelig pris. 

Det er 100% trygt å registrere betalingsopplysningene. 

Hvis du har mistet tilgang, men har hatt kurset mindre enn et år så har det skjedd en feil. Ta kontakt med oss HER så hjelper vi deg!

Dersom det er gått mer enn 1 år siden du kjøpte kurset mister du tilgangen. Men du kan for en rimelig pris kjøpe tilgang for nok et år. Kontakt oss HER så hjelper vi deg.

 

Du får tilgang på regelmessige spørretimer med lærer i hele din kursperiode på 1 år. Vi sender ut epostpåminnelser om spørretimene slik at du ikke skal glemme å legge inn spørsmål.

Onlinekurs = frihet. Med kurser online kan du studere når som helst, og ganske hvor som helst.

Du kan ta kurs i ditt tempo, og om det er en modul eller et tema som er vanskelig, kan du se undervisningstimen gjentatte ganger.

Noen er skeptiske til om man kan lære praktiske ting online, men vår erfaring er at det fungerer vel så bra. Hva er vel bedre enn å kunne se for eksempel et massasjegrep gjentatte ganger, å kunne finstudere bevegelsene via video og samtidig være ved siden av hesten eller hunden og øve.

Vi har 10 års erfaring innen onlinekurs, og vet hvordan man bygger opp kurset på en bra måte. Vi har gjennomdisse årene hatt flere tusen fornøyde studenter.

Man får ikke studiepoeng av å ta kurset. 

Vi er en privat skole og er derfor ikke støttet av lånekassen. Men vi har flere løsninger for betaling.

Vi sender faktura kun hvis det er umulig å betale med kort. Ved fakturering tilkommer et faktureringsgebyr på 80 kroner. Ved ønske om faktura, ta kontakt med oss HER så hjelper vi deg.

Betalingsopplegg og betingelser:

Gå ikke glipp av alle fordelene ved å bli med, meld deg på nå!

Kurset betales som en engangssum på kun 997kr.

Angrerett:
Vi gir 14 dagers angrerett når du kjøper denne kurset på tross av at digitale produkter som leveres i sin helhet ikke egentlig har dette.

Tiden for angrerett gjelder fra tidspunktet du får produktet. Hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole AS vil du få tilgang til kurset direkte etter kjøp og angreretten gjelder derfor fra kjøpstidspunktet.

For at angreretten skal gjelde kan du ikke ha åpnet eller på noen måte ha begynt på kurset. Dersom du har åpnet kurset i Kajabi, vil du ikke lenger ha mulighet til å benytte deg av angreretten.

Du må meddele oss om at du vil angre kjøpet ditt. Angrerettskjema er lagt ved velkomstmailen. Dersom den er blitt borte eller du bare trenger å få tilsendt angrerettskjema på nytt, så ta kontakt HER

Angrerettskjema kan du sende til oss HER

Mer utfyllende salgsbetingelser finner du HER.

997kr

1 betaling a 997 NOK 

Ja, jeg blir med!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.