Velkommen til våre hestekurs

 

Treningslære hest

Dette nettkurset er for alle som driver med konkurranseridning/løpshest, terapeuter som vil ha mer kunnskap, deg som jobber med hest og ikke minst for alle som er interessert i temaet.

Les mer

Anatomi/fysiologi hest

Dette nettkurset er for alle som driver med hest - spesielt de som driver med konkurranseridning/løpshest, terapeuter som vil ha mer kunnskap, deg som jobber med hest og ikke minst for alle som er interessert i temaet. Kurset er godkjent som forkunnskap for enkelte andre kurs/studier.

Les mer

Stretching av hest

Her får du vite alt som trengs for å utføre stretchingen trygt og riktig. Mange får ikke fullt utbytte av stretchingen fordi man ikke har lært teorien bak - her får du alt!

Les mer

Hestemassasje for husbruk

Gi hesten din den regelmessige oppfølgingen den trenger! Bare DU kjenner hesten din godt - bli kjent med kroppen dens også slik at du kan oppdage ting på et tidlig tidspunkt! 

Hesten din kommer til å elske massasje!

Les mer

Eteriske oljer for dyr

Eteriske oljer er i utgangspunktet ikke spa og velvære, men sterkt konsentrerte urter med mange bruksområder! Kunnskapen om eteriske oljer på dyr er liten i Norden, og vi er glade for å kunne gi deg tilbud om unik kunnskap om dette på kurset. 

Les mer

Journalf√łring for dyrebehandlere

I dette kurset får du som dyrebehandler det som skal til for å føre en god journal og føre journaler etter loven. 

Les mer

Hestens triggerpunkter

Dette er et nettkurs for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan behandle en hest gjennom påvirkning av dens triggerpunkter.

Les mer

Elite Hesteeier

For deg som er opptatt av at hesten din skal ha det bra og som vil få kunnskap du ikke får mange andre plasser :-) 

Dette er et gedigent og flott kurskonsept - et av våre mest solgte kurs.

Les mer

Styrketrening for hest

Lær 30 supre styrketreningsøvelser for din hest! I kurset styrketrening får du lære mange forskjellige styrketreningsøvelser for alle forskjellige deler av hestens kropp. Noen av øvelsene utføres uten utstyr, andre med, du MÅ altså ikke ha utstyr for å gjøre veldig mange av øvelsene – og ønsker du å anskaffe kan du gjøre det etter hvert.

Les mer

Elektroterapi for dyr

I kurset elektroterapi for dyr får du en god intro i å kunne bruke TENS, elektromagnetiske magneter, magneter, ultralyd og elektroterapi på akupunkturpunkter

Les mer

Styrkehesten - portalen for hesteeiere

Vil du få MYE verdi for få kroner? Da ville jeg blitt med i Styrkehesten - hvordu regelmessig får nye forelesninger, gjesteforelesere, styrkeøvelser og challenger og mulighet til å stille Line spørsmål.

Les mer

Anatomisk plansjer med hest

Her kan du kjøpe de superfine anatomiske plansjene vi har på hest! Plansjene er på hestens triggerpunkter, skjelett og overfladiske muskulatur. 

Les mer

Urter og akupressur

Kurset for deg som har grunnutdannelse og forståelse for faget kinesisk medisin. Her vil du lære hvordan du kan bruke urter i henhold til fagfeltet akupressur, og en innføring i å ta i bruk urter som et hjelpemiddel for å støtte ved ulike helseutfordringer hos hest og hund!

Les mer

Webinar og forelesninger

Her finner du et hav av forskjellige forelesninger slik at du kan lære mer. Du velger selv hvilken av forelesningene du ønsker og best av alt du får forelesningen direkte tilsendt på mail etter kjøp!

Les mer

Radiofrekvent behandling med INDIBA

Du vil gjennom kurset få lære blant annet om hva INDIBA er, hvilke effekter behandlingen har, dosering, behandlingsmetoder og MYE MER!

Les mer

Laserkurs level 2

Fordypningskurs i laserterapi på dyr. Hold deg oppdatert og lær det siste innen laserbehandling.

Dette kurset gir deg en eksklusiv sjanse til å fordype deg i de nyeste tekniske aspektene av lasermaskinen, samt å utforske den brede spekteret av anvendelser på hest, hund og katt for ulike lidelser.

Les mer

Laserkurs aku

Fordypningskurs i laserterapi på akupunkturpunkter på dyr.

Dette kurset vil gi deg konkrete og praktiske ferdigheter som kan brukes som st√łttebehandling innenfor veterin√¶rmedisin og fysikalsk behandling.

Les mer

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.