Massasje til husbruk

For deg som vil lære en fantastisk, full kroppsmassasje! 

 
Meld deg på her

Er massasje noe for DEG?

 

Hvem kan lære massasje?

Massasje er noe nesten alle kan lære seg - og enten du jobber med andre terapiformer fra før eller ikke, så vil du garantert lære en fantastisk massasje du kan bruke på friske mennesker.

Kurset i massasje til husbruk er ment for deg som vil ha et tillegg til annen terapi, eller som vil lære en enkel men likevel svært effektiv fullkroppsmassasje. Spesielt viktig er nakkemassasje, og her har jeg lagt inn en detaljert og fantastisk nakkemassasje som garantert vil gi den som får massasje en flott opplevelse. 

Det å kunne følge opp enkelte kroppspartier selv, kunne veilede behandleren din til hvor du kjenner at du reagerer - eller det å kunne spotte ting som er i ferd med å dukke opp tidlig - hvem ønsker ikke å kunne gjøre det?

Det å lære deg massasje betyr ikke at du trenger å stå i en time og massere hver dag. Men det å lære seg å gli igjennom hver krinkel og krok på musklene dine eller andre sine, vil gjøre DEG i stand til å kontakte terapeut  raskere, enn om problemet får eskalere.

Det er faktisk mulig å massere seg selv på visse kroppspartier - og du og de du er glad i kan lære fra kurset sammen og massere hverandre. 

Kurset er for deg som vil lære deg å massere deg selv og de du kjenner. Ønsker du å bli massør, må du gå et eget studie. Den massasjen du bruker her brukes på familie og venner som i utgangspunktet er friske.

Vi gjennomgår massasjens effekter, indikasjoner og kontraindikasjoner og mye mer.

Hvem står bak? 

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for å hjelpe både mennesker og dyr men å ta vare på kroppen. Jeg har 20 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin.

Line har behandlet mennesker i mange år, og har lenge vært fast behandler på klinikk. 

Line er forfatter, og har i tillegg til utdanning i mange former for fysikalsk behandling en rekke studier innen massasje, spedbarnsmassasje, massasje av gravide, massasje på mennesker med fibromyalgi, medisin og anatomi fra høyskole og har en Bachelor i akupunktur.

Her er hva du får

Online studium

Det å kunne studere online er helt fantastisk. Du får alt materiale levert digitalt, blandt annet videoundervivning av alle detaljer.

I stedet for å reise på et helgekurs og lære alt på en helg for så å glemme halvparten innen du kommer hjem, har du her læreren ved siden av deg som repeterer hver detalj akkurat så mange ganger som du trenger å se den.

Dette betyr for deg ingen reiser og oppholdsutgifter, og studiene kan tas i helt eget tempo slik som det passer for deg!

Studier viser faktisk at studenter med tilgang på online materiale gjør det BEDRE enn studenter som kun studerer PÅ en skole. Vi ser frem til at du blir med!

Hjelp av lærer

Når du studerer online, vil du kanskje av og til h behov for å spørre lærer. Er det noe som haster, kan du sende spørsmål på mail - men ellers har Line en månedlig spørretime som du har tilgang til i et helt år slik at du skal kunne stille de spørsmålene som dukker opp underveis.

Du kan til og med sende inn video av at du masserer, og får tilbakemelding på denne!

Generell informasjon om kurset

 • Kurset kan tas i eget tempo via smarttelefon, nettbrett eller pc/mac. 
 • Du får tilgang til en facebookgruppe hvor nødvendig ny informasjon deles og hvor live spørretimer avholdes
 • Nesten hver måned holdes live spørretime med lærer hvor alle elever kan delta og stille spørsmål
 • Du kan stille spørsmål og kommunisere med lærer på facebookgruppe og via mail
 • Om du gjør ferdig kurset og oppgavene som ligger inne i kurset, får du med en gang et nedlastningsbart kursbevis hvis du har mer enn 63% riktig.
 • Du har 14 dagers angrefrist på kurset - forutsatt at du ikke åpner innholdet. Angrefristskjema ligger i velkomstmeldingen på kurset.
 • Du får tilgang til hele kurset med en gang du har gjennomført bestilling og betaling/første delbetaling. 
 • Når du har kjøpt kurset, får du en egen e-post med informasjon om hvordan du ber om å få bli med i den lukkede facebookgruppen. Du blir godkjent som medlem innen 3 virkedager.

Innhold - dette får du lære:

 1. Velkommen  - med informasjon om hvordan alt fungerer
 2. Massasjens historie
 3. Hvorfor masserer vi?
 4. Massasje - full kroppsmassasje illustrert med videoundervisning
 5. Kompendie som forklarer med bilder og tekst hele massasjegangen
 6. Indikasjoner - tilstander vi kan behandle med massasje
 7. Kontraindikasjoner - tilstander vi ikke kan behandle med massasje
 8. Før massasjebehandling
 9. Arbeidsstilling 
 10. Litt om eteriske oljer og utstyr
 11. Div. massasjeinfo

Etter fullført kurs, vil du være i stand til å gi en deilig full kroppsmassasje til noen andre, eller å massere store deler av egen kropp.

Betalingsopplegg og betingelser:

Kurset betales som en engangssum på 1997kr. Eller ved to månedlige betalinger på 1098kr hver, 100kr faktureringsgebyr legges til på oppdelt betaling.

Angrerett:
Vi gir 14 dagers angrerett når du kjøper denne kurset på tross av at digitale produkter som leveres i sin helhet ikke egentlig har dette.

Tiden for angrerett gjelder fra tidspunktet du får produktet. Hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole AS vil du få tilgang til kurset direkte etter kjøp og angreretten gjelder derfor fra kjøpstidspunktet.

For at angreretten skal gjelde kan du ikke ha åpnet eller på noen måte ha begynt på kurset. Dersom du har åpnet kurset i Kajabi, vil du ikke lenger ha mulighet til å benytte deg av angreretten.

Du må meddele oss om at du vil angre kjøpet ditt. Meldingen må klart og tydelig inneholde hvilket kjøp det dreier seg om og at du vil angre kjøpet. Angrerettskjema er lagt ved velkomstmailen. Dersom den er blitt borte eller du bare trenger å få tilsendt angrerettskjema på nytt, så ta kontakt HER

Angrerettskjema kan du sende til oss HER

Mer utfyllende salgsbetingelser finner du HER.

Obs: Det er kommet en lovendring som sier at dersom man selger massasje til andre så vil man ved en nettoomsetning på mer enn 50000 kr, måtte betale MVA på 25%.

Prisalternativer

kr 1 997

1 betaling

Kjøp

kr 1 098

2 ganger månedlig betaling

Kjøp

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 
What do you want to do ?
  New mail