Lær 30 supre styrketreningsøvelser

for din hest!

Kjøp kurset

Hva vil du få?


Uten tvil så har styrketrening virkelig kommet i «ilden» det siste året, og selv om man kanskje har lest mye om øvelser og treningslære, så er det mange som har lengtet mye etter konkrete øvelser og konkrete tips til hvor mange ganger man skal trene med hver øvelse og ikke minst hvor ofte.

Det har vi gjort noe med - og lagd dette kurset til nettopp deg!

I kurset styrketrening får du lære mange forskjellige styrketreningsøvelser for alle forskjellige deler av hestens kropp.

Styrketrening er med på å optimalisere hestens helse og du kan mest sannsynlig få enda bedre resultater!

Du vil lære hvorfor, hvordan, hvor ofte du bør trene samt når man bør trene styrke og ikke. Du vil også få lære hvordan de ulike øvelsene skal utføres og hva som skal til for riktig utførelse og MYE mer!!

Det er øvelser både med og uten utstyr. 

Du har tilgang i 1 år til kurset, og inne i kurset ligger det et kompendie fra kurset som du kan skrive ut til odel og eie.

Kursbevis: ved å gjennomføre en quiz som bestått, får du et kursbevis du kan laste ned.

BONUS: tilgang til alle forelesninger fra styrkechallengen på hest, verdi 1 497kr!

Innhold:

  • Tilgang til beskrivelse av utførelse av over 30 øvelser for hele kroppen

  • Noen av øvelsene utføres uten utstyr, andre med, du MÅ altså ikke ha utstyr for å gjøre veldig mange av øvelsene – og ønsker du å anskaffe kan du gjøre det etter hvert.

  • Vi kan nevne fokus på bruk av bommer, cavaletter, kjegler og ustabilt underlag når det gjelder øvelser med utstyr.

  • Øvelsene kan gjennomføres av friske hester, men har du en hest med mindre skavanker, kan du spørre oss innen du kjøper kurset.

  • Teori om styrketrening og treningsprogram.

  • Forslag til forskjellige program for rygg, bakpart osv.

  • Styrkeøvelser både for vanlig styrke og trening av kjernemusklene.

  • Mye mer.

Styrketrening er ikke bare en viktig del av treningshverdagen for en sunn og holdbar hestekropp, men det vil også gjøre at du og hesten din har det gøy sammen og lærer hverandre å kjenne enda bedre. Treningen vil gi variasjon og motivasjon, selvtillit og mestring for hesten og dere vil kose dere sammen!

Kjøp kurset

"Jag kan verkligen rekommendera andra att gå kurser på NHT!

Jag har gått styrkechallenge kursen och styrkehesten, och jag tycker dom har varit toppen både teoretiskt och praktiskt. Bra föreläsningar med olika föreläsare, många olika teman med personer som är experter inom ämnet dom föreläser om.

Toppen bra verkligen, jag är fantastiskt nöjd och har fått mycket mer kött på benen och mer koll på olika områden.

Nu tänker man verkligen på exteriör och passande övningar, på ett helt annat sätt än förr. Roligt att komma på lösningar själv utifrån att man gått/går denna kurs!"

- Daniella Johansson

Hjelp og tilgang

Støtte og hjelp fra lærer

Du får tilgang på månedlige spørretimer med lærer i hele din kursperiode på 1 år. Vi sender ut epostpåminnelser om spørretimene slik at du ikke skal glemme å legge inn spørsmål.

Du sender inn spørsmålene på forhånd via et google skjema, og deretter vil Line eller en av lærerne gi svarene live på facebook når spørretimene holdes.

Facebookgruppe med andre kursdeltakere

Du får tilgang til en lukket FB gruppe hvor du også kan samhandle med andre som går kurset. Våre kursdeltakere er dyktige og engasjerte, og er fint å være med i en gruppe med andre som interesserer seg for det samme som deg. 

 

Tilgang og kursbevis

Du får kursene levert på en super læreportal som kan benyttes på tlf, nettbrett og pc/mac.

Du får tilgang til kursmaterialet med en gang.

Når du har tatt kursene, er det i hvert av kursene en online avsluttende kursprøve du kan ta som gir deg kursbevis ved minst 63% score.

Kjøp kurset

Hvem står bak? 

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe eiere til å nå enda flere mål med hesten sin enten det er god helse eller prestasjon i konkurranser.

Her har jeg laget et kurs som vil være til nytte for deg og hesten din uansett nivå, alder og mål! Jeg har 20 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin.

Jeg utdanner terapeuter på dyr og har gjort det i 15 år og har lang erfaring i å lære bort!

"Jeg tar flere kurs hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole. Jeg er utrolig fornøyd så langt. Jeg liker godt at det er så bredt felt man får læring i. Her får man litt av alt, og alt er så spennende. Line forklarer godt, og det er enkelt og forståelig å henge med på. Jeg liker godt at det er video hvor Line snakker om temaet, samt at det er tekst man også kan lese. Det er også kjempebra at man kan laste ned mye av innholdet, så man kan samle det og spare til senere. Og ikke minst, videoer hvor øvelser blir demonstrert, det er gull! Gleder meg til å fortsette!"

Camilla Henriksen Kårstad

Vanlige stilte spørsmål

Kjøp kurset

Betaling

Kurset koster 1 997kr. Du kan enten betale en engangssum eller dele opp betalingen over 2 måneder. 

BONUS: Tilgang til alle forelesninger fra styrkechallengen på hest, verdi 1 497kr!

100kr i faktureringsgebyr pr måned på oppdelt betaling.

 

Angrerett:
Vi gir 14 dagers angrerett når du kjøper denne kurset på tross av at digitale produkter som leveres i sin helhet ikke egentlig har dette.

Tiden for angrerett gjelder fra tidspunktet du får produktet. Hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole AS vil du få tilgang til kurset direkte etter kjøp og angreretten gjelder derfor fra kjøpstidspunktet.

For at angreretten skal gjelde kan du ikke ha åpnet eller på noen måte ha begynt på kurset. Dersom du har åpnet kurset i Kajabi, vil du ikke lenger ha mulighet til å benytte deg av angreretten.

Du må meddele oss om at du vil angre kjøpet ditt. Angrerettskjema er lagt ved velkomstmailen. Dersom den er blitt borte eller du bare trenger å få tilsendt angrerettskjema på nytt, så ta kontakt på [email protected]

Angrerettskjema kan du sende til oss på mail til [email protected].

Mer utfyllende salgsbetingelser finner du HER.

Betalingsalternativer:

 

1 997 kr 


1 betaling.

 

Kjøp

1 099 kr 

2 månedlige betalinger.

Samlet sum: 2 198 kr.

Kjøp