10 gode tips til deg som har hund med vond rygg!

hund Aug 09, 2023

Forskning viser at de aller, aller fleste mennesker opplever å ha vondt i ryggen en eller annen gang i livet.

Og vet du hva? Jeg tror det gjelder mange hunder også.  

Ikke bare har avl medført en del rygglidelser, men som hundeterapeut igjennom 20 år så vet jeg godt at en av de tingene jeg har hatt flest funn av i hundekroppen, så er det vond rygg.   

Det er ikke alle vonde tilstander som er farlige, men det er likevel smart å forebygge gjentakende vondt.   Det finnes og mye du kan gjøre for hunden din dersom den allerede har fått vondter. 

Jeg får mange mailer fra dere hver dag - og dette med rygg er et av de spørsmål som dukker opp oftest.   Hva godt kan du som eier gjøre?  

Dette har jeg laget en video på for en stund siden, legger den derfor med her og håper at du (eller hunden) kan få glede av den!  

Se videoen her!  

PS: Vi har samlet en rekke forelesninger som er gode om helt spesifikke tema, for eksempel om rygg, hofter, trening og annet som du nå kan få kjøpt enkeltvis for kun 299,- pr stk. Se hvilke du kan velge i her - og se om det finnes et perfekt tema du vil lære mer om!   

 

Synes du dette var nyttig info? Meld deg gjerne på infolista mi og motta mer spennende materiale! Velg dyr under:

Jeg vil ha info om KUN hest! 

Jeg vil ha info om KUN hund! 

Jeg vil ha info om BÅDE hest og hund! 

Vil du lese mer om viktige temaer innen trening og hundehelse?
Les mer om, eller bestill boken "Sterk og sprek hund" her: https://www.nht.no/offers/kdK6GrKF

Oppdretter eller en som vil gi til mange ? Ta kontakt for et godt tilbud til deg som kjøper minst 5 bøker! [email protected]

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.