Mobilisering og justering av ledd!

For deg som vil ha en super etterutdanning på hund.

Meld deg på her

Hvem kan lære mobilisering/justering?

For å ta denne utdanning må du ha en utdanning som inneholder mye anatomi/fysiologi og undersøkelse av hund fra før. Ta kontakt med oss for å se om du kan få godkjent din utdanning. Veterinær, dyrepleier og hundemassør (utdannet via NHT) er garantert godkjent.

Utdanningen retter seg imot deg som ønsker å få mer kunnskap om arbeid med stive og låste ledd. Vi har laget en serie med svært trygge, skånsomme metoder du kan mobilisere og justere ledd på uten å kunne volde skade på hunden. Metodene er svært milde men effektive og du vil garantert ha like mye glede av dem i din terapeuthverdag som hundene du behandler.

Hvorfor lære mobilisering/justering av ledd?

 • For deg som ønsker å jobbe med hund på et nytt plan, i tillegg til kunnskap du allerede har som f.eks. dyrepleier, akupunktør, kiropraktor/osteopat, hundefysioterapeut, veterinær o.l. Du MÅ være terapeut fra før for å ta denne utdanningen.
 • For deg som ønsker å få mer kunnskap, og øke typen kundegruppe du behandler.
 • For deg som er en bevisst terapeut og som vil lære metoder som er trygge for hunden.

FOR MER DETALJERT INFORMASJON KAN DU GJERNE KONTAKTE MEG FOR EN SAMTALE!

Kontakt: du når meg på [email protected]

BETALINGSBETINGELSER finner du helt nederst på siden!

NB: Våre utdanninger kvalifiserer ikke for stipend og studielån da vi er en privatskole.

Hvem står bak? 

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe lidenskapelige hundemennesker til å gjøre hund til et levebrød! Jeg har 18 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin.

Line har behandlet hunder i mange år, og har lenge vært fast behandler for flere elitehunder.

Line er forfatter, og har i tillegg til utdanning i mange former for fysikalsk behandling en rekke studier innen medisin og anatomi fra høyskole og har en bachelor i akupunktur.

Her er hva du får

 

1/2 års studium

Mobilisering og justering er en halvårig påbyggingsutdanning. Utdanningen består av nettbaserte studier med teoretisk basiskunnskap og egentrening, samt praksisbehandlinger du utfører hjemme. Det er også 2 tilstedeværende samlinger som varer i 3 og 4 dager, dette for å kunne hjelpe eleven bedre med teknikker.

Vi har forelesning online hvor elevene møter opp, og oppgaver som elevene gjennomfører. Elevene deler bilder og videoer av sin trening og sine vurderinger regelmessig og får tilbakemelding fra lærer.

Utdanningen kjøres en gang annethvert år. Nettkursene kan påbegynnes når som helst. Neste oppstart med samlinger og lærer er januar 2024.

Studienes onlinedel kan tas i helt eget tempo slik som det passer for deg!

All undervisning er/blir filmet, også alt det praktiske, slik at du i tillegg til å være på skolen kan se videoer av f.eks. hver metode igjen og igjen mens du øver hjemme!

Studier viser faktisk at studenter med tilgang på online materiale gjør det BEDRE enn studenter som kun studerer PÅ en skole. Vi ser frem til at du blir med!

NB: Vi tar forbehold om endringer.

2 onlinekurser 

2 moduler hvor du har tilgang til begge modulene fra du kjøper utdanningen.

Onlinekurset har oppfølging med lærer regelmessig. Neste gang utdanningen starter opp med samlinger er fra januar 2024. (Men du kan starte onlinekursene når du ønsker - og får tilgang med en gang du starter å betale).

Hjelp underveis i nettstudiene:

 • Du får tilgang til egen Facebookgruppe hvor det annenhver uke arrangeres spørretimer. I tillegg kan du stille spørsmål til de andre i gruppen
 • Du kan sende oss spørsmål i din egen kanal med lærer i kommunikasjonsplattformen slack.
 • 1 teoretisk online eksamen gjennomføres underveis og 1 praktisk eksamen som du tar på skolen.

 

Praktisk undervisning

I den praktiske delen er du på skolen 2 ganger a 4 og 3 dager med lærer.

Du skal underveis i utdanningen igjennom en skriftlig eksamen samt gjennomføre avsluttende eksamen (praktisk-teoretisk).

Dato for samlinger 2024:
Kommer.

OPPSTART når du ønsker med online.

NB: det tas forbehold om endringer. Husk å ALLTID bestille mulighet for ombooking av fly og hoteller.

Studiemateriell

Studiemateriellet står av en rekke materiale som du får av oss, men vi bruker også tilleggslitteratur:

 • Veterinary Anatomy of Domestic Animals
 • Sterk og sprek hund - i hverdag og prestasjon

I tillegg har vi noe litteratur som anbefales. Mer detaljert info om pensum får du når du melder deg på studiet. 

De to eksterne pensumbøkene må kjøpes utenom studieavgiften. 

NB: Vi tar forbehold om endringer.

Hano Journalprogram

For at du skal bli god på å føre journaler, og ha et sted å føre journaler er dette et fint program å ha. Det er i midlertidig ingen krav om å ha Hano på denne utdanningen. Men din journal er ditt "visittkort". Elever hos oss får et vesentlig avslag på ordinær pris.

Journalprogram: kr. 3500,- pluss mva. (pluss mnd. drift: kr 250,- inkl. mva. Dette varierer etter hvor lang tid eleven tar utdanning over). Man binder seg for øvrig til abonnement en viss periode.

Veiledning underveis: spørretimer og facebookgruppe

Hjelp underveis i nettstudiene:

 • Du får tilgang til egen Facebookgruppe hvor det ca. annenhver uke arrangeres spørretimer. I tillegg kan du stille spørsmål til de andre i gruppen
 • Du kan sende oss melding i kommunikasjonsplattformen Slack med spørsmål av mer personlig karakter, ev ringes ved behov.
 • Lærer på nettdelen er Line T. Østerhagen og lærer på den praktiske delen er Nicolina Green.

Eksamener og oppgaver

Underveis må disse oppgaver og eksamener gjennomføres:

- Lekseinnleveringer er obligatorisk.

- 1 teoretisk online eksamen

- Avsluttende eksamen på skolen (praktisk-teoretisk)

 

Diplom:

Oppnås etter at alle lekser og eksamener, både avsluttende og teoretiske onlineeksamener, er godkjent. I tillegg må man ha vært på alle samlingene. Det må også være 90% tilstedeværelse.

NB: Vi tar forbehold om endringer.

Undervisningssted og lærere:

Lærere:

Line T. Østerhagen (online lærer):, cert. hestemassør, hesteterapeut, laserterapeut, akupunktør Bac, hundemassør, menneskemassør, medisinsk utdanning med fordypning i funksjonell anatomi m.m.

Nicolina Green (praktisk undervisning): hundeinstruktør, hundemassør, rehabiliteringsterapeut, mobilisering/justering m.m.

Kurssted samlinger: Brumunddal

NB: Vi tar forbehold om endringer.

Innhold

 • Inngående anatomi og fysiologi om knokler og ledd, spesielt rygg
 • Undersøkelsesmetoder, teori og praksis
 • Journalføring (for de som ikke har kurs i dette fra før)
 • Nevrologi
 • Nevrologiske undersøkelser
 • Palpasjonsteknikk
 • Behandling av leddene i frambein og bakbein
 • Behandling av leddene i ryggen
 • Lidelser i ryggen
 • Div. lidelser i nervesystemet
 • Skade- og sykdomslære (vekt på bevegelsesapparatet)
 • Forelesning om nevrologi
 • Mye, mye mer

 

NB: Vi tar forbehold om endringer.

 

 

"Jeg kan på det varmeste anbefale Line og hennes utdanninger. Er du en som er litt over snittet interessert i dyr, så får du her en unik mulighet til å lære mer om hvordan hesten fungerer og hvordan du kan forebygge skader eller oppdage tidlig dersom det skulle være noe. Som heste-og hundeterapeut har jeg tatt flere kurs og utdannelser hos Line og jeg følger hele tiden med på nye kurstilbud som dukker opp. Line er en engasjert, kunnskapsrik og dyktig lærer. "

Jeg kan på det varmeste anbefale Line og hennes kurs
Tone Alice Midtbø

Vanlig stilte spørsmål

Når du har kjøpt utdanningen får du en velkomstmail fra Kajabi.

Du logger inn enten i Kajabi eller på www.nht.no sine sider. Der går du til "logg inn" og bruker eposten din som brukernavn samt passordet du valgte når du bestilte utdanningen. Om du ikke husker passordet, kan du be om å få tilsendt nytt på mail.

Du velger eget brukernavn og passord når du bestiller og kan straks logge deg inn etter kjøp.

Du har tilgang til alt utdanningsmaterialet i Kajabi i 2 år fra du kjøpte utdanningen. Det er egne kompendier i utdanningen du kan skrive ut og beholde for å kunne slå opp i etter endt utdanning.

Du vil da få tilgang til hele utdanningen på Kajabi og får god tid til å lese og forberede deg til oppstart.

Denne perioden koster ingenting ekstra å få tilgang til, og mange synes det er veldig kjekt å kunne være opplest. Du leser og studerer da på egen hånd frem til vi starter opp med læreroppfølging og forelesninger.

 

Betalingen starter med en gang du melder deg på. Dersom du velger oppdelt betaling vil du bli trukket et fast avdrag på samme dag som du bestilte. Bestiller du 16 desember, blir neste trekk 16 januar osv.

Pensumbøker og Hano journalprogram er ikke inkludert i prisen.

 

Hvis du har mistet tilgang, men har hatt utdanningen mindre enn to år så har det skjedd en feil. Ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg!

Dersom det er gått mer enn 2 år siden du kjøpte utdanningen mister du tilgangen.

For å ta denne utdanning må du ha en utdanning som inneholder mye anatomi/fysiologi og undersøkelse av hund fra før. Ta kontakt med oss for å se om du kan få godkjent din utdanning. Veterinær, dyrepleier og hundemassør igjennom oss er garantert godkjent.

Vi er en privat skole og er derfor ikke støttet av lånekassen. Men vi har flere løsninger for betaling, og tilbyr oppdelt betaling uten renter, kun et lite månedlig påslag.

Man får ikke studiepoeng av å ta utdanningen.

Det er 100% trygt å registrere betalingsopplysningene. 

Rett etter kjøp av kurset får du tilgang til portalen Kajabi hvor utdanningen din ligger. 

Utdanningen har flere moduler med en rekke videoer, bilder, illustrasjoner, skriftlig materiell, og oppgaver.

Alt materialet ligger allerede klart - med unntak av live forelesningene som starter opp i august. Det er forhåndsinnspilt og/eller lagret materialet i Kajabi. Dette gjør at du kan starte utdanningen når du kjøper den.

Du får også tilgang til utdanningens facebookgruppe, hvor vi forelesninger og spørretimer to ganger i måneden fra august.

Opptaket av spørretimene/forelesningene legges ut i utdanningsportalen etter timen, slik at du kan se på og lære av tidligere timer.

I gruppa kan du også samhandle med de andre kursdeltakerne.

Du vil også 1 måned før oppstart med lærer få tilgang på Slack, en kommunikasjonsplattform. Her kommuniserer du med de som jobber ved NHT i tillegg til de andre som tar utdanningen.

Dette gjør at du veldig effektivt kan få hjelp av lærere når du trenger det.

Vi sender faktura kun hvis det er umulig å betale med kort.

Ved fakturering tilkommer et faktureringsgebyr på 80 kroner. Ved ønske om faktura, ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg.

Vi har en strykprosent på 20-30% av de som tar eksamener. Landsgjennomsnittet på alle vanlige utdanninger ligger på 20-25%, men så er også våre krav for bestått noe høyere.

Vi krever 63-73% bestått, etter hvilken utdanning du tar. Massør og akupressur ligger på 63%.

Noen elever fullfører ikke utdanningen uten at de har strøket, men for noen kan familiesituasjon, sykdom, graviditet eller annet komme i vegen.

Det er i studiet 2 praktiske samlinger på 3 og 4 dager. Disse er det obligatorisk oppmøte på. 

Vi har forelesninger ca hver andre uke. Det er for så vidt ikke obligatorisk oppmøte, men det vil være vanskelig å gjennomføre utdanningen uten å følge med på forelesningene.

I tillegg må man møte opp til onlineeksamener.

Vi har lekseinnlevering ca hver andre uke. Lekseinnleveringene er obligatoriske.

Avsluttende eksamen krever fysisk oppmøte.

PÅMELDINGEN STENGER OM..

00

dager

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Betalingsopplegg og betingelser

 

Betalingsalternativer:

 1. Hele kursavgiften ved påmelding 25 900 kr.
 2. Månedlig betaling i 6 mnd:
  4417 kr pr. mnd fra påmelding. På oppdelt betaling er det inkludert 100kr i mnd i fakturering.
 3. Oppdelt betaling over 12 mnd:
  2258 kr pr. mnd i 12 mnd fra påmelding. På oppdelt betaling er det inkludert 100kr i mnd i fakturering.


OPPSTART neste runde: Januar 2024.
Du kan likevel melde deg på nå og sikre deg plass, og begynne på teorien.

Prisalternativer

25900 kr

1 betaling

Kjøp

4417 kr

6 betalinger

Kjøp

2258 kr

12 betalinger

Kjøp

Administrasjonsgebyr ved påmelding av studie:
En andel på 1000 kroner av summen du betaler inn ved første innbetaling, regnes som administrasjonsgebyr. Dette gebyret betales ikke tilbake ved bruk av angrefristen.

Angrerett:
Du har 14 dagers angrerett når du kjøper denne utdanningen. Tiden for angrerett gjelder fra tidspunktet du får produktet. Hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole vil du få tilgang til utdanningen direkte etter kjøp og angreretten gjelder derfor fra kjøpstidspunktet.

I tillegg kan du IKKE ha åpnet eller på noen måte ha begynt på utdanningen. Dersom du åpner utdanningen i Kajabi vil du ikke lenger ha mulighet til å benytte deg av angreretten.

Du må meddele oss om at du vil angre kjøpet ditt. Angrerettskjema følger med i velkomstmailen du får direkte etter påmelding, og i velkomstdelen i Kajabi (denne er det lov å åpne).

Angrerettskjema kan du sende til oss på mail til [email protected].


Mer utfyllende salgsbetingelser finner du HER.


Kursavvgiften refunderes ikke dersom deltaker melder seg av utdanningen etter angrefristen på 2 uker.

Lurer du på noe?
Ta gjerne kontakt på [email protected] så hjelper vi deg med å finne ut av det du trenger å vite!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 
What do you want to do ?
    New mail