Mobilisering og justering av ledd!

For deg som vil ha en super etterutdanning på hund.

Meld deg på her

Hvem kan lære mobilisering/justering?

For å ta denne utdanning må du ha en utdanning som inneholder mye anatomi/fysiologi og undersøkelse av hund fra før. Ta kontakt med oss for å se om du kan få godkjent din utdanning. Veterinær, dyrepleier og hundemassør (utdannet via NHT) er garantert godkjent.

Utdanningen retter seg imot deg som ønsker å få mer kunnskap om arbeid med stive og låste ledd. Vi har laget en serie med svært trygge, skånsomme metoder du kan mobilisere og justere ledd på uten å kunne volde skade på hunden. Metodene er svært milde men effektive og du vil garantert ha like mye glede av dem i din terapeuthverdag som hundene du behandler.

Hvorfor lære mobilisering/justering av ledd?

 • For deg som ønsker å jobbe med hund på et nytt plan, i tillegg til kunnskap du allerede har som f.eks. dyrepleier, akupunktør, kiropraktor/osteopat, hundefysioterapeut, veterinær o.l. Du MÅ være terapeut fra før for å ta denne utdanningen.
 • For deg som ønsker å få mer kunnskap, og øke typen kundegruppe du behandler.
 • For deg som er en bevisst terapeut og som vil lære metoder som er trygge for hunden.

Ønsker du en samtale for å kartlegge om denne utdanningen kan være noe for deg? Da kan du kontakte oss HER så finner vi en tid til deg! 

Les gjerne gjennom vanlige stilte spørsmål for utdanningen innen du kontakter oss (du finner dem lenger ned på denne siden).

 

NB: våre utdanninger kvalifiserer ikke for stipend og studielån da vi er en privatskole.

Hvem står bak? 

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe lidenskapelige hundemennesker til å gjøre hund til et levebrød! Jeg har over 20 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin, samt en bachelor i akupunktur.

Jeg har behandlet hunder i mange år, og har lenge vært fast behandler for flere elitehunder.

Jeg er forfatter, og har i tillegg til utdanning i mange former for fysikalsk behandling og en rekke studier innen medisin og funksjonell anatomi fra høyskole og har en bachelor i akupunktur.

Jeg og de andre lærerne på dette studiet gleder oss til å bli bedre kjent med deg som elev enten du har tatt studier hos oss før eller om dette er første gang!

Her er hva du får

 

 Slik foregår studiet

Mobilisering og justering er en halvårig påbyggingsutdanning. Utdanningen består av nettbaserte studier med teori og praktiske videoer. Du studerer på egenhånd i tillegg til regelmessig oppfølging av lærer.

Dette utgjør:

- Online artikler, videoer, illustrasjoner m.m.

- Månedlige lekser (ikke i juli og desember)

- Regelmessige forelesninger med lærer eller som opptak

- Eksamener og oppgave (se mer lenger ned på siden)

Vi har også 2 praktiske samlinger som varer i 3-4 dager, som er obligatoriske å delta på. 

Du filmer og skriver dine lekser og får tilbakemelding regelmessig. Noen av leksene er obligatoriske, mens noen er frivillig.

Vi bruker programmet Kajabi. Her vil hele ditt studieforløp foregå. Du har tilgang til klasseforum hvor du kan kommunisere med de andre i klassen, samt et forum hvor du kan stille spørsmål til din lærer. I Kajabi vil du også delta på live forelesningene, øve deg på quiz, og mye mer.

Vi har også en kundeservice som er åpen tre dager i uken.

På forelesninger med lærer kan du stille spørsmål, og se praktiske demonstrasjoner der vi har ansett det relevant.

Det å studere online eller hybrid online + praktiske samliner betyr for deg færre reiser og oppholdsutgifter, og studiene kan tas i eget tempo (innen visse rammer) slik som det passer for deg!

All onlineundervisning er/blir filmet, også alle teknikker vi går gjennom på praktiske samlinger slik at du i tillegg til å være med på forelesninger og spørretimer online, kan se videoer igjen og igjen mens du øver hjemme!

Vi har live forelesninger med lærer regelmessig, men det vil også kunne bli delt opptak av forelesninger som skal sees innen visse perioder i studiet.

Studier viser faktisk at studenter med tilgang på online materiale gjør det BEDRE enn studenter som kun studerer PÅ en skole.

Vi har laget en helt egen informasjonsside om hvordan onlinestudiene foregår som du kan se HER!

Vi ser frem til at du blir med!

NB: det tas forbehold om endringer

 

 

Onlinedelen 

Du får tilgang til en læreportal med alt onlineinnhold med en gang du melder deg på.

Den inneholder 2 omfattende moduler med fag.

Du kan starte studiene i onlinedelen med en gang du melder deg på - noe som gjør at du kan begynne å lese selv om lærertilgangen starter senere. Det koster ikke noe ekstra å begynne før.

Onlinedelen har oppfølging med lærer regelmessig. Neste gang utdanningen starter opp med samlinger er fra januar 2024. 

Du kan likevel begynne når du ønsker, og studere på egenhånd til vi begynner oppfølging.

Hele studiet gjennomføres over ca 6 mnd.

NB: Vi tar forbehold om endringer.

Praktisk undervisning

I den praktiske delen er du på skolen 2 ganger a 4 og 3 dager med lærer.

Du skal underveis i utdanningen igjennom en skriftlig eksamen samt gjennomføre avsluttende eksamen (praktisk-teoretisk).

Dato for samlinger 2024:

 • 23- 25 februar – Samling 1 
 • 6-9 juni– Samling 2

OPPSTART når du ønsker med online.

Lærere:

Line T. Østerhagen (online lærer):, cert. hestemassør, hesteterapeut, laserterapeut, akupunktør Bac, hundemassør, menneskemassør, medisinsk utdanning med fordypning i funksjonell anatomi m.m.

Nicolina Green (praktisk undervisning): hundeinstruktør, hundemassør, rehabiliteringsterapeut, mobilisering/justering m.m.

Sted samlinger: Brumunddal

NB: det tas forbehold om endringer. Husk å ALLTID bestille mulighet for ombooking av fly og hoteller.

Studiemateriell og forsikring

Studiemateriellet består av en rekke materiale som du får av oss, men vi bruker også tilleggslitteratur. Denne tilleggslitteraturen må du ha ved studieoppstart:

 • Veterinary Anatomy of Domestic Animals
 • Sterk og sprek hund - i hverdag og prestasjon

I tillegg har vi noe litteratur som anbefales. Mer detaljert info om pensum får du når du melder deg på studiet. 

De to eksterne pensumbøkene må kjøpes utenom studieavgiften. Prisene fra de som selger bøkene kan variere noe fra år til år.

Frist for å kjøpe pensum: Du bør ha kjøpt pensumbøkene innen 1 august samme året som læreroppfølging begynner.

Ulykkesforsikring:

Alle elever må inneha egen ulykkesforsikring under utdanning ved skolen. Vanlig pris på en slik forsikring er gjerne på rundt 2000 kr per år. Priser kan imidlertid variere fra år til år og mellom selskapene.

Bekreftelse fra forsikringsselskap leveres til skolen via Kajabi, som du får tilgang til i juni det året skolen starter opp med undervisning.

Ansvarsforsikring:

Skolen forsikrer deg så lenge du kun studerer. Om du har kommet så langt at du har begynt å ta betalt for praksisbehandlinger (dette er frivillig), må du ha egen ansvarsforsikring. 

 

NB: Vi tar forbehold om endringer.

Hano Journalprogram

For at du skal bli god på å føre journaler, er dette en del av treningen under studiet. Din journal er ditt "visittkort". Elever hos oss får et vesentlig avslag på ordinær pris.

Journalprogrammet må kjøpes før du begynner med de praktiske samlingene. Du kan benytte et annet journalprogram enn Hano. Kravet er at journalsystemet må tilfredsstille norske lover og regler i henhold til journalføring.

Dersom du har et godkjent journalprogram fra før, trenger du ikke kjøpe dette.

Journalprogram: kr. 3500,- pluss mva. (pluss mnd. drift: kr 250,- inkl. mva. Dette varierer etter hvor lang tid eleven tar utdanning over). Man binder seg for øvrig til abonnement en viss periode.

Når skal du kjøpe Hano/ha et godkjent journalprogram tilgjengelig?

Du bør ha bestilt Hano innen oppstart samme år som læreroppfølging begynner. Det vil ta noen uker fra bestilling til du får tilgang på database, derfor er det viktig at du overholder denne fristen.

Eksamener og oppgaver

Underveis må disse oppgaver og eksamener gjennomføres:

- Regelmessige lekseinnleveringer hvor noen er obligatoriske mens noen lekser er frivillig.

- 1 teoretisk online eksamen

- Avsluttende eksamen på skolen (praktisk-teoretisk)

 

Diplom:

Oppnås etter at alle lekser og eksamener, både avsluttende og teoretiske onlineeksamener, er godkjent. I tillegg må man ha vært på alle samlingene. Det må også være 90% tilstedeværelse.

NB: Vi tar forbehold om endringer.

Innhold

 • Inngående anatomi og fysiologi om knokler og ledd, spesielt rygg
 • Undersøkelsesmetoder, teori og praksis
 • Journalføring (for de som ikke har kurs i dette fra før)
 • Nevrologi
 • Nevrologiske undersøkelser
 • Palpasjonsteknikk
 • Behandling av leddene i frambein og bakbein
 • Behandling av leddene i ryggen
 • Lidelser i ryggen
 • Div. lidelser i nervesystemet
 • Skade- og sykdomslære (vekt på bevegelsesapparatet)
 • Forelesning om nevrologi
 • Mye, mye mer

 

NB: Vi tar forbehold om endringer.

 

 

"Jeg kan på det varmeste anbefale Line og hennes utdanninger. Er du en som er litt over snittet interessert i dyr, så får du her en unik mulighet til å lære mer om hvordan hesten fungerer og hvordan du kan forebygge skader eller oppdage tidlig dersom det skulle være noe. Som heste-og hundeterapeut har jeg tatt flere kurs og utdannelser hos Line og jeg følger hele tiden med på nye kurstilbud som dukker opp. Line er en engasjert, kunnskapsrik og dyktig lærer. "

Jeg kan på det varmeste anbefale Line og hennes kurs
Tone Alice Midtbø

Vanlig stilte spørsmål

Når du har kjøpt utdanningen får du en velkomstmail fra Kajabi.

Du logger inn enten i Kajabi eller på www.nht.no sine sider. Der går du til "logg inn" og bruker eposten din som brukernavn samt passordet du valgte når du bestilte utdanningen. Om du ikke husker passordet, kan du be om å få tilsendt nytt på mail.

Du velger eget brukernavn og passord når du bestiller og kan straks logge deg inn etter kjøp.

Du har tilgang til alt utdanningsmaterialet i Kajabi i 1 år fra du kjøpte utdanningen. Det er egne kompendier i utdanningen du kan skrive ut og beholde for å kunne slå opp i etter endt utdanning.

Du vil da få tilgang til hele utdanningen på Kajabi og får god tid til å lese og forberede deg til oppstart i august.

Denne perioden koster ingenting ekstra å få tilgang til, og mange synes det er veldig kjekt å kunne være opplest. Du leser og studerer da på egen hånd frem til vi starter opp med læreroppfølging og forelesninger.

Du vil følge studieåret fra det året du begynner til året etter oppstart. Du blir da ferdig samtidig som andre elver.

Betalingen starter med en gang du melder deg på. Dersom du velger oppdelt betaling vil du bli trukket et fast avdrag på samme dag som du bestilte. Bestiller du 16 desember, blir neste trekk 16 januar osv.

Pensumbøker og Hano journalprogram er ikke inkludert i prisen.

 

Hvis du har mistet tilgang, men har hatt utdanningen mindre enn to år så har det skjedd en feil. Ta kontakt med oss HER så hjelper vi deg!

Dersom det er gått mer enn 2 år siden du kjøpte utdanningen mister du tilgangen.

For å ta denne utdanning må du ha en utdanning som inneholder mye anatomi/fysiologi og undersøkelse av hund fra før. Ta kontakt med oss for å se om du kan få godkjent din utdanning. Veterinær, dyrepleier og hundemassør igjennom oss er garantert godkjent.

Er du under 18 år må dine foreldre samtykke til at du tar utdanning hos oss, dette gjøres ved å levere et skriv fra foresatte til oss HER

Vi er en privat skole og er derfor ikke støttet av lånekassen. Men vi har flere løsninger for betaling, og tilbyr oppdelt betaling uten renter, kun et lite månedlig påslag.

Man får ikke studiepoeng av å ta utdanningen.

Det er 100% trygt å registrere betalingsopplysningene. 

Rett etter kjøp av kurset får du tilgang til portalen Kajabi hvor utdanningen din ligger. 

Utdanningen har flere moduler med en rekke videoer, bilder, illustrasjoner, skriftlig materiell, og oppgaver.

Alt materialet ligger allerede klart - med unntak av live forelesningene som starter opp i august. Det er forhåndsinnspilt og/eller lagret materialet i Kajabi. Dette gjør at du kan starte utdanningen når du kjøper den.

Du får også tilgang til utdanningens facebookgruppe, hvor vi forelesninger og spørretimer to ganger i måneden fra august.

Opptaket av spørretimene/forelesningene legges ut i utdanningsportalen etter timen, slik at du kan se på og lære av tidligere timer.

I gruppa kan du også samhandle med de andre kursdeltakerne.

Du vil også 1 måned før oppstart med lærer få tilgang på Slack, en kommunikasjonsplattform. Her kommuniserer du med de som jobber ved NHT i tillegg til de andre som tar utdanningen.

Dette gjør at du veldig effektivt kan få hjelp av lærere når du trenger det.

Vi sender faktura kun hvis det er umulig å betale med kort.

Ved fakturering tilkommer et faktureringsgebyr på 80 kroner. Ved ønske om faktura, ta kontakt med oss HER så hjelper vi deg.

Vi har en strykprosent på 20-30% av de som tar eksamener. Landsgjennomsnittet på alle vanlige utdanninger ligger på 20-25%, men så er også våre krav for bestått noe høyere.

Vi krever 63-73% bestått, etter hvilken utdanning du tar. Massør og akupressur ligger på 63%.

Noen elever fullfører ikke utdanningen uten at de har strøket, men for noen kan familiesituasjon, sykdom, graviditet eller annet komme i vegen.

Det er i studiet 2 praktiske samlinger på 3 og 4 dager. Disse er det obligatorisk oppmøte på. 

Vi har forelesninger ca hver andre uke. Det er for så vidt ikke obligatorisk oppmøte, men det vil være vanskelig å gjennomføre utdanningen uten å følge med på forelesningene.

I tillegg må man møte opp til onlineeksamener.

Vi har lekseinnlevering ca hver andre uke. Lekseinnleveringene er obligatoriske.

Avsluttende eksamen krever fysisk oppmøte.

et er ingen eksamensavgift når du tar praksiss eksamen første gangen.

Dersom du stryker på eksamen melder du deg opp som VIP deltaker og får en ny mulighet. 
Les mer her: https://www.nht.no/viputdanning 

Nei, skolen er ikke godkjent i NOKUT.

Vi baserer oss likevell på høyskolenivå - det er så vidt vi vet ingen skoler med disse fagene som er nokut godkjent.

Vi har flere elver som får støtte av NAV for gjennomføring av studiene selv om vi ikke er nokut godkjent. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe rundt dette.

Vårt faglige nivå ligger på høyskolenivå. Vi har også lagt opp til at elevens ansvar for egen læring og selvstendig studie ligger på høyskolenivå.

Alle elever lærer i litt forskjellig tempo, men du må regne med å bruke ca to timer hver dag i snitt på studiene.

Betalingsopplegg og betingelser

 

Betalingsalternativer:

Hele kursavgiften ved påmelding 25 900 kr.

DELE OPP BELØPET I FLERE AVDRAG?

Hos oss kan du delbetale med Klarna.

Her kan du selv velge en passende finansieringsplan etter at du har trykket på betal senere med finansiering.

Du vil utføre den månedlige betalingen online eller i Klarna-appen ved hjelp av bankoverføring eller kortbetalinger. Klarna vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned.

OPPSTART neste runde: Januar 2024.
Du kan likevel melde deg på nå og sikre deg plass, og begynne på teorien.

Prisalternativer

25900 kr

1 betaling

Kjøp

25900 kr

1 betaling

DELE OPP BELØPET I FLERE AVDRAG?

Hos oss kan du delbetale med Klarna.

Her kan du selv velge en passende finansieringsplan etter at du har trykket på betal senere med finansiering.

Du vil utføre den månedlige betalingen online eller i Klarna-appen ved hjelp av bankoverføring eller kortbetalinger. Klarna vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned.

Delbetal med KLARNA

Administrasjonsgebyr ved påmelding av studie:
En andel på 1000 kroner av summen du betaler inn ved første innbetaling, regnes som administrasjonsgebyr. Dette gebyret betales ikke tilbake ved bruk av angrefristen.


Angrerett:
Du har 14 dagers angrerett når du kjøper denne utdanningen. Hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole vil du få tilgang til utdanningen direkte etter kjøp og angreretten gjelder fra kjøpstidspunktet.

I tillegg kan du IKKE ha åpnet eller på noen måte ha begynt på utdanningen. Dersom du åpner utdanningen i Kajabi vil du ikke lenger ha mulighet til å benytte deg av angreretten.

Du må meddele oss om at du vil angre kjøpet ditt. Angrerettskjema følger med i velkomstmailen du får direkte etter påmelding, og i velkomstdelen i Kajabi (denne er det lov å åpne).

Angrerettskjema kan du sende til oss HER


Mer utfyllende salgsbetingelser finner du HER.


Studieavgiften/kursavgiften refunderes ikke og må betales i sin helhet dersom deltaker melder seg av utdanningen etter angrefristen på 2 uker.

Lurer du på noe?
Ta gjerne kontakt oss HER så hjelper vi deg med å finne ut av det du trenger å vite!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 
What do you want to do ?
                      New mail