Med nettstudier kan du ta steget mot ny karriere eller videreutvikling av den du har

- uten å måtte slutte i jobben du har eller med de tingene du må ta deg av hjemme.

 

Book en samtale

Fordeler ved nettstudier eller hybridstudier:

 

1Frihet til å bestemme din egen timeplan. 

Med nettstudier kan du planlegge hverdagen slik DU trenger at den skal være. Alle våre forelesninger leveres i opptak, og eventuelle lekser har månedlig frist slik at du kan legge inn forelesninger og aktiviteter i planen din slik at du kan studere når i uken det passer deg.

Det beste av alt er at opplegget ikke går på bekostning av kvalitet på undervisning eller annet innhold i studiet. Vi har faktisk enda flere studenter som fullfører studiene nå, enn da vi kun hadde tilstedeværende undervisning.

Selvfølgelig må du studere - men gjør du det så har du stor frihet.

Når du kan studere når det passer deg, uten stress og når du føler deg opplagt, så gjør det at du presterer bedre. 

2Du slipper å bruke tid og penger på reise og opphold.

På de aller fleste studier hos oss er det enten ikke behov for oppmøte, eller kun få oppmøter i og med at du kan ta all teori og deler av praksis hjemme. Dette betyr en enorm besparelse av tid, både til planlegging, reising og opphold. Ikke minst også besparelse av penger, da reiser, opphold og kanskje innleid hjelp til å ta seg av dyr eller barn ikke trengs, eller trengs i svært liten grad.

3Du kan repetere utfordrende tema og se video av praktiske demonstrasjoner igjen og igjen.

Med nettstudier har du praktisk talt læreren tilgjengelig hele tiden. Du kan se undervisningsleksjoner om tema du synes er utfordrende igjen og igjen (i motsetning til tilstedeværende undervisning hvor du kun ser undervisningen EN gang). I tillegg har vi filmet alle praktiske treninger, slik at du kan stå i stallen eller sitte på gulvet med hund og se lærer demonstrere igjen og igjen. Dette gir deg mulighet til å oppfatte detaljer, få repetisjon og ikke minst studere teknikk og arbeidsstilling nøye. På et praktisk kurs har du mulighet til å se slike ting kanskje bare noen få ganger. Elevene som tar studier hos oss etter at vi fikk alle teknikkene på film har enda bedre resultater når de skal vise praktiske teknikker på en eventuell avsluttende eksamen.

4Ta en utdanning som gir mulighet for inntekt både under og raskt etter fullføring.

Fordi du gjør praksisbehandlinger underveis, kan du etter noen måneder i studiet, og etter et visst antall praksisbehandlinger faktisk ha inntekt på praksisbehandlingene. Dette gjør at du ikke bare bygger deg opp til å få en betalingsvillig kundekrets allerede den dagen du begynner som ferdig utdannet, men du vil også kunne tjene inn/dekke store deler at kostnaden ved studiet underveis, men etter endt studie vil du måtte jobbe kun et par uker fulltid innen du har tjent inn igjen kostnaden ved hele studiet!

5Omfattende personlig veiledning.

Med nettstudier kan du få veiledning som er helt personlig levert akkurat på den jobben du gjør. I et klasserom under fellestimer med kanskje 20-30 elever, er det begrenset hvor mange minutter læreren får til å gi tilbakemeldinger på akkurat det du gjør. Hos oss gis det personlige tilbakemeldinger regelmessig selv om studiet du tar er på deltid, og du har tilgang til å få svar av lærer regelmessig via chat. Dette gjør også at elever som kanskje er usikre og som synes det kan være utfordrende å stille spørsmål foran en klasse, eller som synes det er ekkelt å få veiledning i gruppe kan få dette uten stress helt personlig.

6Du kan ta et studie og samtidig ta hensyn til din helse.

Det er ikke alle av oss som passer inn i et vanlig skolesystem. Om du har problemer med enten fysisk eller mental helse, vil kanskje noen dager være for tøffe til å studere, mens andre dager kan du fint gjøre en jobb. Klasseromssettingen kan også være et stort press for elever med konsentrasjonsvansker, eller som har behov for hyppige pauser. Nettstudier gjør det mulig for deg som må tilpasse hverdagen etter dagsformen å kunne gjennomføre et studie og å få seg en utdanning. Jobber du som selvstendig etter utdanningen, vil du også kunne fortsette å tilpasse arbeidsdagene etter slik DU trenger at de skal være.

7Start studiene akkurat når du ønsker!

Hos oss får du tilgang på onlinedelen av utdanningen med en gang du melder deg på - uansett når i forhold til oppstart med forelesninger. Dette gjør at du faktisk får ekstra lang tid med studiene og om du er tidlig ute, kan du forberede deg og lære mye allerede innen vi begynner med fast opplegg. Dette vil gi deg mulighet til å få det lettere når vi begynner med læreroppfølging og forelesninger - uten at du betaler noe ekstra for den ekstra tilgangstiden.

Du er bare noen få steg unna i å ta steget til å kunne jobbe med noe som betyr mye for deg. Har du spørsmål? Bestill en samtale med en av våre studieansvarlige her, så kan vi sammen komme frem til om vi er det du trenger og kan besvare det du trenger å få svar på
Ja, jeg ønsker en samtale!

8Du kan fint lære praktiske ting online!

En ting mange lurer på er om man kan lære praktiske ting online. Til det er svaret mitt et helt klart ja! Det er erfaring og øving som gjelder - og å trene på mange individer.

Selv om du kan få bekreftet en ting av lærer tilstede, så vil det gjelde kun dette dyret. I tillegg er våre lærere så dyktige at de kan veilede like godt når de ser hva du gjør på en video som rett ved siden av deg.

I tillegg opplever vi at når elevene kan studere en video av en lærer som demonstrerer og viser igjen og igjen, for å studere både tempo, teknikk, arbeidsposisjon og mere, så blir elevene enda mer dyktige og får med seg enda flere detaljer og gjør det enda bedre på praktiske prøver nå enn da vi kun hadde opmøtebasert undervisning. For deg som gjerne vil ha praksis også, så tilbyr vi det som et frivillig tillegg for deg som ønsker det på studiene med praktiske teknikker.

Hør hva vår rektor Line sir om å studere på nett:


" For meg, er det at du får suksess personlig. Du står ikke i utdanningen alene selv om du studerer helt eller delvis online".

Bestill en uforpliktende samtale nå
 
Se hva tidligere studenter hos oss sier:

Book en uforpliktende samtale

Få en hyggelig samtale med en av våre studieveiledere - slik at du kan få svar på det du lurer på om studiet du er interessert i.

Vanlig stilte spørsmål:

Ikke vent! Ta kontroll over livet ditt i dag!

 


 

Bestill samtale med en av våre studieansvarlige her!

Du kan også lese mer om hvert enkelt studie her:

HEST

HUND

 

Ja, jeg vil ha en samtale!