Akupressør 
online utdanning

For deg som vil jobbe med enten hest eller hund eller begge dyrene!

Meld deg på her

Er akupressør noe for DEG?

 

Hvem kan bli akupressør på hest og hund?

Utdanningen retter seg imot deg som ønsker å kunne jobbe med akupunktursystemet og klassisk kinesisk medisin – på en profesjonell og lovlig måte. Man trenger ikke nåler for å kunne gi en god behandling ved å benytte akupunkturpunktene. Du kan bruke trykk eller laser eller annet for å stimulere punktene – med like godt resultat.

Nå kan du få en grundig innføring i akupunktursystemets verden og lære hvordan kinesisk medisin fungerer. Vi legger vekt på en grundig forståelse av teori og valg av punkter for å kunne behandle roten av problemet, eller kun manifestasjonen dersom det er det mest riktige å gjøre.

Det å kunne benytte akupunktursystemet gjør at du som terapeut får et meget godt fundament i å kunne se sammenhenger og helhet på en annen måte enn før. Du vil nå ikke bare kunne behandle den fysiske kroppen, men også det mentale. Kinesisk medisin skiller ikke mellom kropp og sjel.

Hvorfor bli akupressør?

 • For deg som ønsker å jobbe med hest og/eller hund, enten som frittstående fag eller som et tillegg til kunnskap du allerede har som for eks. heste- eller hundeterapeut, massør, dyrepleier, akupunktør, kiropraktor/osteopat, rehabiliteringsterapeut, veterinær o.l.
 • For deg som ønsker å jobbe med hele dyret, og alle former for ubalanser i kroppen.
 • For deg som ikke bare vil lære om kroppen fra et vestlig ståsted, men også lære denne urgamle metoden som er annerkjent over hele verden.
 • For deg som er en bevisst eier som vil kunne undersøke og behandle egen hest/hund.
 • Du trenger ikke å jobbe med både hest og hund ved å ta studiet - grunnteorien er den samme, men du velger selv om du bare vil lese på punkter og ubalanser på hest, hund eller begge dyrene. Før var dette to utdanninger, nå får du begge i en pakke.

Krav til forkunnskaper for å kunne ta denne utdanningen er kunnskap om hestens og hundens anatomi og fysiologi. Dersom du ikke har dette kan du ta kursene hos oss. Du finner disse kursene i kursoversikten. Dersom du kun vil ta akupressur utdanningen på et av dyrene, så trengs kun anatomi/fysiologi på det dyret.

FOR MER DETALJERT INFORMASJON KAN DU GJERNE KONTAKTE MEG FOR EN SAMTALE!

Kontakt: Du når meg på [email protected] 

BETALINGSBETINGELSER finner du helt nederst på siden!

NB: Våre utdanninger kvalifiserer ikke for stipend og studielån da vi er en privatskole.

 

Meld deg på her

Hvem står bak? 

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe lidenskapelige dyremennesker til å gjøre hest og hund til et levebrød! Jeg har 18 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin.

Line har behandlet hester og hunder i mange år, og har lenge vært fast behandler for flere elitedyr.

Line er forfatter, og har i tillegg til utdanning i mange former for fysikalsk behandling en rekke studier innen medisin og anatomi fra høyskole og har en bachelor i akupunktur. 

Her er hva du får

1 års studium

Akupressør er en 1-årig online utdanning som består av nettbaserte studier med teoretisk basiskunnskap og egentrening, samt praksisbehandlinger du utfører hjemme.

Annenhver uke har vi forelesning online hvor elevene møter opp, og hver uke har ukeplan med lekser. Elevene deler bilder og videoer av sin trening og sine vurderinger regelmessig og får tilbakemelding fra lærer.

Dette betyr for deg færre reiser og oppholdsutgifter, og studiene kan tas i helt eget tempo slik som det passer for deg!

All undervisning er/blir filmet, også alt det praktiske, slik at du kan se videoer av f.eks. hvordan du kan finne et akupunkturpunkt igjen og igjen mens du øver hjemme!

Studier viser faktisk at studenter med tilgang på online materiale gjør det BEDRE enn studenter som kun studerer PÅ en skole. Vi ser frem til at du blir med!

Du kan melde deg på med en gang og begynne onlinedelen - selv om læreroppfølgingen er satt fra juli 2022.

Teoristudier

8 moduler hvor du har tilgang til alle fra du kjøper studiet.

Onlinekurset har oppfølging med lærer regelmessig i 12 mnd fra offisiell oppstart. Du kan likevel kjøpe kurset og studere og forberede deg på egenhånd innen vi begynner den regelmessige onlineundervisningen i tillegg. 

Hjelp underveis i nettstudiene:

 • Du får tilgang til egen Facebookgruppe hvor det  annenhver uke arrangeres forelesninger. I tillegg kan du stille spørsmål til de andre i gruppen. Hver deltaker har sin "tråd" hvor eleven kan dele bilder, videoer og tekst og få tilbakemelding på det han/hun har jobbet med og få tilbakemelding fra lærer.
 • Du kan sende oss spørsmål i din egen kanal med lærer i kommunikasjonsplattformen slack.
 • 3 nettbaserte eksamener gjennomføres underveis

Praktisk undervisning

I den praktiske delen har vi filmet hvordan man undersøker dyret, og hvordan du finner og måler deg opp til akupunkturpunktene slik at du kan finne dette hjemme. 

Du kan faktisk se videoene i stallen eller ved siden av hunden igjen og igjen slik at du blir trygg på å finne punktene. Det vanskelige i akupressur er ikke å finne punkter, men å finne ut hvilke punkter og behandlingsstrategi som bør benyttes. 

I og med at vi ikke benytter annet enn trykk, er det heller ingen fare for å kunne gjøre skade på dyret. 

Du skal underveis i utdanningen utføre 80 dokumenterte praksisbehandlinger, skrive 1 oppgave og ta 3 teoretiske eksamener online. 

Dato for oppstart av undervisning med lærer er i juli 2022.

Akupressur er et stort fag, og du kan begynne onlinedelen i god tid slik at du er godt forberedt innen vi starter for fullt. 

NB: Det tas forbehold om endringer.  

Studiemateriell

Studiemateriellet står av en del materiale som du får av oss, men vi bruker også viktig tilleggslitteratur:

 • ABC of the horse Atlas
 • Veterinary Anatomy of Domestic Animals
 • Xie veterinasy acupuncture
 • Maciocia: the foundations of chinese medicine
 • Hano journalprogram

I tillegg har vi noe litteratur som anbefales. Mer detaljert info om pensum får du når du melder deg på studiet. 

De tre eksterne pensumbøkene og Hano Journalprogram må kjøpes utenom studieavgiften. 

NB: Hvis du har et godkjent journalsystem og gode anatomibøker på hest og hund fra før, trenger du ikke å kjøpe dette. Spør oss gjerne.

NB: Vi tar forbehold om endringer.

Meld deg på her

Hano Journalprogram

For at du skal bli god på å føre journaler, er dette en del av treningen under studiet. Din journal er ditt "visittkort". Elever hos oss får et vesentlig avslag på ordinær pris.

Journalprogrammet må kjøpes inne praksisbehandlingene begynner.

Journalprogram: kr. 3500,- pluss mva. (pluss mnd. drift: kr 250,- inkl. mva. Dette varierer etter hvor lang tid eleven tar utdanning over). Man binder seg for øvrig til abonnement en viss periode.

Dersom du har godkjent journalprogram eller Hano fra før, trenger du ikke kjøpe dette.

Veiledning underveis: webinarer og facebookgruppe

Hjelp underveis i nettstudiene:

 • Du får tilgang til egen Facebookgruppe hvor det annenhver uke arrangeres undervisning. I tillegg kan du stille spørsmål til de andre i gruppen
 • Du kan sende oss spørsmål i din egne kanal i kommunikasjonsplattformen Slack med spørsmål av mer personlig karakter, ev ringes ved behov.
 • 3 nettbaserte eksamener gjennomføres underveis
 • Lærer på utdanningen er Line T. Østerhagen 

 

Eksamener og oppgaver

Underveis må disse oppgaver og eksamener gjennomføres:

- 3 teoretiske eksamener (online)

- 80 dokumenterte praksisbehandlinger

- 1 særoppgave

 

Diplom:

Oppnås etter at alt ovenforstående er godkjent.

NB: Vi tar forbehold om endringer.

Lærer

Hovedlærer: 

Line T. Østerhagen, cert. hestemassør, hesteterapeut, laserterapeut, akupunktør Bac, hundemassør, menneskemassør, medisinsk utdanning med fordypning i funksjonell anatomi m.m.

 

 

Meld deg på her

Innhold

 • Anatomi og fysiologi
 • Yin Yang teorien
 • 5 elementsteorien
 • Historie innen TCM
 • De 5 substanser
 • Qi
 • Zang-Fu organer
 • Ekstraorganer
 • Meridianlære
 • Tungediagnose
 • Pulsdiagnose (28 pulstyper)
 • Punktlære
 • Undersøkelsesmetoder, teori og praksis
 • Utspørringsteknikk
 • Oppmålingsteknikker
 • syndromdifferensiering
 • Journalføring
 • Palpasjonsteknikk
 • Skade- og sykdomslære innen TCM (vekt på bevegelsesapparatet)
 • Mye, mye mer

 

NB: Vi tar forbehold om endringer.

"Jeg kan på det varmeste anbefale Line og hennes utdanninger. Er du en som er litt over snittet interessert i dyr, så får du her en unik mulighet til å lære mer om hvordan hesten fungerer og hvordan du kan forebygge skader eller oppdage tidlig dersom det skulle være noe. Som heste-og hundeterapeut har jeg tatt flere kurs og utdannelser hos Line og jeg følger hele tiden med på nye kurstilbud som dukker opp. Line er en engasjert, kunnskapsrik og dyktig lærer. "

Jeg kan på det varmeste anbefale Line og hennes kurs
Tone Alice Midtbø

Vanlig stilte spørsmål

Når du har kjøpt utdanningen får du en velkomstmail fra Kajabi.

Du logger inn enten i Kajabi eller på www.nht.no sine sider. Der går du til "logg inn" og bruker eposten din som brukernavn samt passordet du valgte når du bestilte utdanningen. Om du ikke husker passordet, kan du be om å få tilsendt nytt på mail.

Du velger eget brukernavn og passord når du bestiller og kan straks logge deg inn etter kjøp.

Du har tilgang til alt utdanningsmaterialet i Kajabi i 2 år fra du kjøpte utdanningen. Det er egne kompendier i utdanningen du kan skrive ut og beholde for å kunne slå opp i etter endt utdanning.

Betalingen starter med en gang du melder deg på. Dersom du velger oppdelt betaling vil du bli trukket et fast avdrag på samme dag som du bestilte. Bestiller du 16 desember, blir neste trekk 16 januar osv.

De aller fleste som utdanner seg, etablerer eget firma og blir selvstendig næringsdrivende.

Noen få får jobb på rehabiliteringssentre o.l.

Vi har laget et eget kurs som vi gir bort gratis til alle våre elever slik at de gjennom utdanningen skal lære det som behøves for å kunne drifte og markedsføre eget firma. Vi har også en del ekstra forelesninger som går på markedsføring som vi deler med elevene helt gratis.

Elevene kan etter hvert ta betalt for praksisbehandlinger og på den måten etablere kunderegister allerede under utdanning. 

Om man jobber fullt vil en årsinntekt ligge på 450-550.000 før skatt og etter at firmaets utgifter er trukket fra, litt etter hvor store utgifter man har og etter hva man tar betalt. Dette er det vi minimum anbefaler å ligge på.

Pensumbøker og Hano journalprogram er ikke inkludert i prisen.

Nei, det er ingen opptakskrav, men man må ha forkunnskaper i anatomi/fysiologi. Dette kan du finne kurs på under kursoversikten på nettsiden vår. Alle kan melde seg på, men for å kunne fullføre må man selvfølgelig bestå alle oppgaver og eksamener og det som er våre krav.

Vi er en privat skole og er derfor ikke støttet av lånekassen. Men vi har flere løsninger for betaling, og tilbyr oppdelt betaling uten renter, kun et lite månedlig påslag.

Man får ikke studiepoeng av å ta utdanningen.

Det er 100% trygt å registrere betalingsopplysningene. 

Hvis du har mistet tilgang, men har hatt utdanningen mindre enn to år så har det skjedd en feil. Ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg!

Dersom det er gått mer enn 2 år siden du kjøpte utdanningen mister du tilgangen.

Rett etter kjøp av kurset får du tilgang til portalen Kajabi hvor utdanningen din ligger. 

Utdanningen har flere moduler med en rekke videoer, bilder, illustrasjoner, skriftlig materiell, og oppgaver.

Alt materialet ligger allerede klart - med unntak av live forelesningene som starter opp i august. Det er forhåndsinnspilt og/eller lagret materialet i Kajabi. Dette gjør at du kan starte utdanningen når du kjøper den.

Du får også tilgang til utdanningens facebookgruppe, hvor vi forelesninger og spørretimer to ganger i måneden fra august.

Opptaket av spørretimene/forelesningene legges ut i utdanningsportalen etter timen, slik at du kan se på og lære av tidligere timer.

I gruppa kan du også samhandle med de andre kursdeltakerne.

Du vil også 1 måned før oppstart med lærer få tilgang på Slack, en kommunikasjonsplattform. Her kommuniserer du med de som jobber ved NHT i tillegg til de andre som tar utdanningen.

Dette gjør at du veldig effektivt kan få hjelp av lærere når du trenger det.

Vi sender faktura kun hvis det er umulig å betale med kort.

Ved fakturering tilkommer et faktureringsgebyr på 80 kroner. Ved ønske om faktura, ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg.

Der vi ikke krever at du er terapeut fra før, kan du ta betalt etter de 30 første praksistimene, eller i akupressur så fort du er i stand til å utføre en full behandling.

De fleste kan finansiere utdanningen sin etter 5-6 måneder med inntekt fra praksisbehandlinger.

Vi har en strykprosent på 20-30% av de som tar eksamener. Landsgjennomsnittet på alle vanlige utdanninger ligger på 20-25%, men så er også våre krav for bestått noe høyere.

Vi krever 63-73% bestått, etter hvilken utdanning du tar. Massør og akupressur ligger på 63%.

Noen elever fullfører ikke utdanningen uten at de har strøket, men for noen kan familiesituasjon, sykdom, graviditet eller annet komme i vegen.

For deg som av en eler annen grunn må avbryte studiet eller ønsker å ha lengre tid enn ett år, har vi en VIP ordning som gjør at du kan gå neste år om igjen som VIP observatør eller VIP deltaker til en svært rimelig pris. 

VIP observatør betyr at du deltar uten mulighet for lærerhjelp, kun observerer. Da kan du se alt, og få tilgang til studiet, eventuelt levere inn det du mangler av eksamener og oppgaver. Dette koster 3000 kroner.

Som VIP deltaker kan du delta på alt, levere lekser og få lærerhjelp samt gjøre alle eksamener og innleveringer. Full pakke. Dette koster 10.000 kroner.

På utdanningen i akupressur foregår alt online.

PÅMELDING TIL AKUPRESSUR MED EARLYBIRDRABATT STENGER OM:

00

dager

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Betalingsopplegg og betingelser

EARLYBIRDTILBUD:


Du får med kurs i anatomi/fysiologi på hest og hund verdi: 11 994 kr

Verdi utdanning: 49 900 kr
Total verdi: 61 894 kr

 

DU BETALER KUN: 49 900 kr!

 

Betalingsalternativer:

 1. Hele kursavgiften ved påmelding:
  49 900 kr 
 2. Månedlig betaling: 
  4 259 kr pr. mnd i 12 mnd fra påmelding.
  På oppdelt betaling er det inkludert 100kr i mnd i fakturering.
 3. Oppdelt betaling over 1,5 år:
  2 873 kr pr. mnd. 
  På oppdelt betaling er det inkludert 100kr i mnd i fakturering.
   

OPPSTART neste runde: Juli 2022.
Du kan likevel melde deg på nå og sikre deg plass, og begynne på teorien.


Administrasjonsgebyr ved påmelding av studie:
En andel på 1000 kroner av summen du betaler inn ved første innbetaling, regnes som administrasjonsgebyr. Dette gebyret betales ikke tilbake ved bruk av angrefristen.


Angrerett:
Du har 14 dagers angrerett når du kjøper denne utdanningen. Tiden for angrerett gjelder fra tidspunktet du får produktet. Hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole vil du få tilgang til utdanningen direkte etter kjøp og angreretten gjelder derfor fra kjøpstidspunktet.

I tillegg kan du IKKE ha åpnet eller på noen måte ha begynt på utdanningen. Dersom du åpner utdanningen i Kajabi vil du ikke lenger ha mulighet til å benytte deg av angreretten.

Du må meddele oss om at du vil angre kjøpet ditt. Angrerettskjema følger med i velkomstmailen du får direkte etter påmelding, og i velkomstdelen i Kajabi (denne er det lov å åpne).

Angrerettskjema kan du sende til oss på mail til [email protected].


Mer utfyllende salgsbetingelser finner du HER.


Kursavvgiften refunderes ikke dersom deltaker melder seg av utdanningen etter angrefristen på 2 uker.

Lurer du på noe?
Ta gjerne kontakt på [email protected] så hjelper vi deg med å finne ut av det du trenger å vite!

Prisalternativer

49 900 Kr

1 betaling

Kjøp

4 259 Kr

12 betalinger

Kjøp

2 873 Kr

18 betalinger

Kjøp
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.