Drømmer du om å ha et kunnskapsmessig godt grunnlag om laserterapi på dyr?

Kjøp utdanningen

Hvem kan bli laserterapeut?

Utdanningen i laser er tilpasset deg som allerede er massør eller annen terapeut på hest eller hund, og som kan dyrenes anatomi og fysiologi godt. Utdanningen retter seg mot deg som ønsker å få dypere kunnskap når det gjelder bruk av laser og dens nytteverdi. Dette er den komplette utdanningen for å bli godkjent laserterapeut ved NHT.

Dersom du ikke er terapeut, kan du ta et forkurs i anatomi og fysiologi på hest og hund. Du finner kursene i kursoversikten. Ønsker du kun på et av dyrene så tar du kun anatomi/fysiologi på et av dyrene.

Du har tilgang i ett helt år, og inne i utdanningen ligger det et kompendie som du kan skrive ut til odel og eie.

Du får diplom som laserterapeut når du har dokumenterte forkunnskaper i anatomi og fysiologi, onlinekurs og praktisk kurs i laser.

Utdanningen er hovedsakelig ONLINE, men har en praksishelg. Neste praksishelg er 15 og 16 februar 2025. (du melder deg selv på til praksishelg via mail) 

 Dersom det er helt umulig å få vært med på oppsatte praksishelg, så ligger det opptak inne i kurset fra praksishelgen 2021 som man kan se.

 

Hvorfor bli laserterapeut?

 • For deg som vil kunne behandle nye typer pasienter og få en større kundegruppe.
 • For deg som vil sammen med andre behandlingsformer øke sjansen for å lykkes med behandlingen.
 • For deg som vil få et ekstra verktøy du kan bruke i din behandling av dyr.
 • For deg som vil hjelpe dyr til å fungere i sitt arbeid eller hjelpe dem tilbake til sitt arbeid etter skade.

 

Kontakt oss HER

Salgsbetingelser finner du helt nederst på siden!

NB: Våre utdanninger kvalifiserer ikke for stipend og studielån da vi er en privatskole.

Er du under 18 år må dine foreldre samtykke til at du tar utdanning hos oss, dette gjøres ved å levere et skriv fra foresatte til oss HER

Kjøp utdanningen

Hvem står bak? 

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe lidenskapelige heste- og hundemennesker til å gjøre hest og hund til et levebrød! Jeg har 18 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin.

Line har behandlet hester og hunder i mange år, og har lenge vært fast behandler for flere elitedyr.

Line er forfatter, og har i tillegg til utdanning i mange former for fysikalsk behandling en rekke studier innen medisin og anatomi fra høyskole og har en bachelor i akupunktur.

Kjøp utdanningen

Hva vil du få?

1 års studium

Laserterapi på dyr er en utdanning som du kan ta i ditt eget tempo online. Du har tilgang til utdanningen i et helt år. Utdanningen består av nettbaserte studier.

Dette betyr for deg færre reiser og oppholdsutgifter, og studiene kan tas i helt eget tempo slik som det passer for deg!

Det ligger mange undervisningsvideoer i utdanningen, også av alt det praktiske, slik du kan se videoer igjen og igjen mens du øver hjemme.

Studier viser faktisk at studenter med tilgang på online materiale gjør det BEDRE enn studenter som kun studerer PÅ en skole. Vi ser frem til at du blir med!

Kjøp utdanningen

Støtte og hjelp fra lærer:

Du får tilgang på månedlige spørretimer med lærer i hele din tilgangsperiode på 1 år. 

Du får også tilgang til en lukket FB gruppe hvor du også kan samhandle med andre som går eller har gått utdanningen.

Eksamener og oppgaver

Underveis må disse oppgaver og eksamener gjennomføres:

- 1 teoretisk eksamen/kursprøve (online)

- 1 praksishelg (neste gang denne kjøres er 15 og 16 februar 2025). Dersom man ikke får til å bli med på praksishelgen kan man eventuelt få fritak dersom man ser alle opptakene som ligger i kurset i kapittelet om praktisk bruk av laser. Dette må avtales med skolen.

Diplom:

Oppnås etter at teoretisk eksamen online er bestått, og man har vært med på praksishelgen.

NB: Vi tar forbehold om endringer.

Innhold:

 • Hva er laser?
 • Inntrengningsdyp
 • Frekvenser
 • Dose
 • Behandlingsmetoder
 • Optimalisering av behandlingen
 • Indikasjoner og kontraindikasjoner
 • Laser på forskjellige skader/plager
 • Laservideoer
 • Opptak av praktisk bruk av laser
 • Kursprøve
 • Og mye mer!

Ved kjøp av laser hos Optilaser får du med en egen laser manual og Mphi Vet acupuncture guide ved kjøp av enkelte lasere.

Vanlig stilte spørsmål

Når du har kjøpt utdanningen får du en velkomstmail fra Kajabi.

Du logger inn enten i Kajabi eller på www.nht.no sine sider. Der går du til "logg inn" og bruker eposten din som brukernavn samt passordet du valgte når du bestilte utdanningen. Om du ikke husker passordet, kan du be om å få tilsendt nytt på mail.

Du velger eget brukernavn og passord når du bestiller og kan straks logge deg inn etter kjøp.

Du har tilgang til alt utdanningsmaterialet i Kajabi i 1 år fra du kjøpte utdanningen. Det er eget kompendie i utdanningen du kan skrive ut og beholde for å kunne slå opp i etter endt utdanning.

Hele utdanningen foregår online, men du har muligheten til å være med på et tilstedeværende kurs på laser som går i februar hvert år. Dette ligger også inne som opptak i utdanningen.

Betalingen starter med en gang du melder deg på. Dersom du velger oppdelt betaling vil du bli trukket et fast avdrag på samme dag som du bestilte. Bestiller du 16 desember, blir neste trekk 16 januar osv.

For å komme inn på utdanningen må man ha forkunnskaper innen anatomi og fysiologi. Er du usikker på om det du har dekker kravene kan du kontakte oss HER 

Hvis du ikke har forkunnskaper i anatomi og fysiologi kan du melde deg på online kurset vårt på hund eller/og hest.

Er du under 18 år må dine foreldre samtykke til at du tar utdanning hos oss, dette gjøres ved å levere et skriv fra foresatte til oss HER

Vi er en privat skole og er derfor ikke støttet av lånekassen. Men vi har flere løsninger for betaling, og tilbyr oppdelt betaling uten renter, kun et lite månedlig påslag.

Man får ikke studiepoeng av å ta utdanningen.

Det er 100% trygt å registrere betalingsopplysningene. 

Hvis du har mistet tilgang, men har hatt utdanningen mindre enn 1 år så har det skjedd en feil. Ta kontakt med oss HER så hjelper vi deg!

Dersom det er gått mer enn 1 år siden du kjøpte utdanningen mister du tilgangen.

Rett etter kjøp av kurset får du tilgang til portalen Kajabi hvor utdanningen din ligger. 

Utdanningen har flere moduler med en rekke videoer, bilder, illustrasjoner, skriftlig materiell, og oppgaver.

Alt materialet ligger allerede klart. Det er forhåndsinnspilt og/eller lagret materialet i Kajabi. Dette gjør at du kan starte utdanningen når du kjøper den.

 

Vi sender faktura kun hvis det er umulig å betale med kort.

Ved fakturering tilkommer et faktureringsgebyr på 80 kroner. Ved ønske om faktura, ta kontakt med oss HER så hjelper vi deg.

Betalingsopplegg og betingelser:


Betalingsalternativer:

 1. Hele kursavgiften ved oppstart kr.7 897
 2. 4 Månedlige betalinger: kr. 2 075 pr. mnd i 4 mnd fra du kjøper kurset. (100kr månedlig i fakturagebyr er inkludert).

Neste praksishelg: 15 og 16 februar 2025 (du melder deg selv på via mail) 

Administrasjonsgebyr ved påmelding av studie:
En andel på 1000 kroner av summen du betaler inn ved første innbetaling, regnes som administrasjonsgebyr. Dette gebyret betales ikke tilbake ved bruk av angrefristen.

 

Angrerett:
Du har 14 dagers angrerett når du kjøper denne utdanningen. Tiden for angrerett gjelder fra tidspunktet du får produktet. Hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole vil du få tilgang til utdanningen direkte etter kjøp og angreretten gjelder derfor fra kjøpstidspunktet.

I tillegg kan du IKKE ha åpnet eller på noen måte ha begynt på utdanningen. Dersom du åpner utdanningen i Kajabi vil du ikke lenger ha mulighet til å benytte deg av angreretten.

Du må meddele oss om at du vil angre kjøpet ditt. Angrerettskjema følger med i velkomstmailen du får direkte etter påmelding.  

Angrerettskjema kan du sende til oss HER

Mer utfyllende salgsbetingelser finner du HER.

Kursavgiften refunderes ikke dersom deltaker melder seg av utdanningen etter angrefristen på 2 uker.

 

NB: Det tas forbehold om endringer.

 

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt oss HER så hjelper vi deg med å finne ut av det du trenger å vite!

7 897kr

1 betaling.

Kjøp

4 x 2 075kr

4 betalinger.

Kjøp

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.