Ønsker du å lære hvordan du kan bruke urter som et hjelpemiddel for å støtte ved ulike helseutfordringer hos hest og hund? 

Kjøp kurset

Hva vil du få? 


Kurset i urter og akupressur egner seg for deg som har grunnutdannelse og forståelse for faget kinesisk medisin.

Kurset tar for seg hvordan du kan bruke urter i henhold til fagfeltet akupressur, og en innføring i å ta i bruk urter som et hjelpemiddel for å støtte ved ulike helseutfordringer hos hest og hund.

Urter kan benyttes både for å forebygge, og hjelpe til med fysiske og atferdsmessige utfordringer!

Du har tilgang til kurset i 1 år, og inne i kurset ligger det et kompendie fra kurset som du kan skrive ut til odel og eie.

Kursbevis: Ved å gjennomføre en quiz som bestått, får du et kursbevis du kan laste ned.

Kjøp kurset

Innhold:

  • Forhåndsregler ved bruk av urter
  • Urter og virkemåte
  • Hovedretninger innen urteterapi
  • Ulik produksjonsframstilling 
  • Dosering
  • Bruksområder
  • Bruk av urter ved ulike tilstander 
  • +++

Støtte og hjelp fra lærer

Du får tilgang på spørretimer hver 2 måned med lærer i hele din kursperiode på 1 år. Vi sender ut epostpåminnelser om spørretimene slik at du ikke skal glemme å legge inn spørsmål.

Facebookgruppe med andre kursdeltakere

Du får tilgang til en lukket FB gruppe hvor du også kan samhandle med andre som går kurset. 

 

Tilgang og kursbevis

Du får kurset levert på en super læreportal som kan benyttes på tlf, nettbrett og pc/mac.

Du får tilgang til kursmaterialet med en gang.

Når du har tatt kurset, kan du ta en prøve online som gir deg kursbevis ved minst 63% score.

Kjøp kurset

Hvem står bak? 

Kurset er lagd av Charlotte Netteberg, i samarbeid med Line Østerhagen.

Charlotte er blant annet utdannet holistisk terapeut med grunnlag i akupunktur og kinesisk medisin, homeopati, urteterapi, craniosakralterapi og fõringslære. Dette har gitt meg en større og bredere forståelse for hvilke verktøy som kan benyttes for å hjelpe hundene våre, spesielt ved helseutfordringer.

Hun er ivrig engasjert i kinesisk medisin og hva denne effektive, milde og helhetlige tilnærmingen kan gjøre for dyrene våre!

Line har 18 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin.

Line har behandlet hester og hunder i mange år, og har lenge vært fast behandler for flere elitedyr.

Line er forfatter, og har i tillegg til utdanning i mange former for fysikalsk behandling, en rekke studier innen medisin og anatomi fra høyskole og har en bachelor i akupunktur. 

 

Kjøp kurset

Vanlig stilte spørsmål

Rett etter kjøp av kurset får du tilgang til kursportalen Kajabi hvor kurset ditt ligger. 

Kurset har 17 moduler med en rekke videoer, bilder, illustrasjoner, skriftlig materiell, og oppgaver.

Alt materialet ligger allerede klart - det er ingen live forelesninger, men forhåndsinnspilt og/eller lagret materialet. Dette gjør at du kan ta kurset i akkurat det tempoet du selv vil.

Du får også tilgang til kursets facebookgruppe, hvor vi har spørretimer en gang i måneden. Opptaket av spørretimene legges ut i kursportalen etter timen, slik at du kan se på og lære av tidligere spørretimer.

I gruppa kan du også samhandle med de andre kursdeltakerne.

Etter at du har tatt kurset, kan du ta en online prøve. Hvis denne gjennomføres med minst 63% riktig svar, vil du få opp et digitalt kursbevis som du kan laste ned til din pc.

Du har tilgangen i 1 år etter du kjøper kurset.

Det samme gjelder tilgangen til onlinegruppa som følger kurset.

Når du har kjøpt kurset får du en velkomstmail fra Kajabi.

Du logger logge inn i Kajabi med brukernavnet og passordet ditt.

Hvis du ikke mottar eller finner mailen, kan du logge inn på www.nht.no sine sider. Brukernavnet ditt er epostadressen du benyttet når du bestilte. Passordet ditt er det samme som det du opprettet når du kjøpte kurset. Om du ikke husker passordet, kan du be om nytt der du logger inn.

Når som helst. Kurset går kontinuerlig året rundt.

Du har tilgang på kurset i et helt år, pluss at du har mulighet til å forlenge tilgangen til en rimelig pris. 

Det er 100% trygt å registrere betalingsopplysningene. 

Hvis du har mistet tilgang, men har hatt kurset mindre enn et år så har det skjedd en feil. Ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg!

Dersom det er gått mer enn 1 år siden du kjøpte kurset mister du tilgangen. Men du kan for en rimelig pris kjøpe tilgang for nok et år. Kontakt oss på [email protected] så hjelper vi deg.

 

Du får tilgang på spørretimer med lærer annenhver måned i hele din kursperiode på 1 år. Vi sender ut epostpåminnelser om spørretimene slik at du ikke skal glemme å legge inn spørsmål.

Onlinekurs = frihet. Med kurser online kan du studere når som helst, og ganske hvor som helst.

Du kan ta kurs i ditt tempo, og om det er en modul eller et tema som er vanskelig, kan du se undervisningstimen gjentatte ganger.

Noen er skeptiske til om man kan lære praktiske ting online, men vår erfaring er at det fungerer vel så bra. Hva er vel bedre enn å kunne se for eksempel et massasjegrep gjentatte ganger, å kunne finstudere bevegelsene via video og samtidig være ved siden av hesten eller hunden og øve.

Vi har 10 års erfaring innen onlinekurs, og vet hvordan man bygger opp kurset på en bra måte. Vi har gjennomdisse årene hatt flere tusen fornøyde studenter.

Man får ikke studiepoeng av å ta kurset. 

Vi er en privat skole og er derfor ikke støttet av lånekassen. Men vi har flere løsninger for betaling.

Vi sender faktura kun hvis det er umulig å betale med kort. Ved fakturering tilkommer et faktureringsgebyr på 80 kroner. Ved ønske om faktura, ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg.

Betalingsopplegg og betingelser:

 

Kurset kan betales enten som en engangssum på 4997kr eller oppdelt over 4 måneder til 1349kr mnd.

100 kr mnd i faktureringsgebyr på oppdelt betaling.

 

Angrerett:
Vi gir 14 dagers angrerett når du kjøper dette kurset på tross av at digitale produkter som leveres i sin helhet ikke egentlig har dette.

Tiden for angrerett gjelder fra tidspunktet du får produktet. Hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole AS vil du få tilgang til kurset direkte etter kjøp og angreretten gjelder derfor fra kjøpstidspunktet.

For at angreretten skal gjelde kan du ikke ha åpnet eller på noen måte ha begynt på kurset. Dersom du har åpnet kurset i Kajabi, vil du ikke lenger ha mulighet til å benytte deg av angreretten.

Du må meddele oss om at du vil angre kjøpet ditt. Angrerettskjema er lagt ved velkomstmailen. Dersom den er blitt borte eller du bare trenger å få tilsendt angrerettskjema på nytt, så ta kontakt på [email protected]

Angrerettskjema kan du sende til oss på mail til [email protected].

Mer utfyllende salgsbetingelser finner du HER.

4 997 kr

1 betaling a 4997 kr

Kjøp

1 349 kr

4  mnd betalinger a 1349 kr. Samlet sum: 5 396 kr.

Kjøp
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.