Elite hundeeier

For deg som er aktiv hundeeier og ønsker det beste for din hund! 

Meld deg på her

Er Elite Hundeeier for DEG?

 

Hva vil du få?

Drømmer du om å ha et kunnskapsmessig fortrinn mht. din hund og treningen dere utfører? Her får du vite det du trenger for å holde hunden din frisk, trene riktig og for å forstå hvordan hundens kropp fungerer.  

Dette vil optimalisere hundens helse og treningsopplegg - og du kan antakelig nyte enda bedre resultater!

  • Du får kurset levert på en super læreportal som kan benyttes på tlf, nettbrett og pc/mac
  • Du får tilgang til en lukket eksklusiv Facebook-gruppe hvor du også kan samhandle med andre elite hundeeiere og i ett helt år får du månedlige live spørretimer med spørsmål og svar. 
  • For hver modul har vi laget arbeidsoppgaver slik at du kan trene og øve deg på det du har lært.
  • Dette er kort og godt Norges første online kurskonsept i sitt slag hvor du får så mye kunnskap om et aktiv hundeliv som du får her.
  • Når du er ferdig med hele kurset kan du ta en avsluttende kursbevis og få et nydelig diplom hvis bestått

"Vil du få vite hvordan du og hunden kan få det meste og det beste ut av turene dere går, treningene dere deltar i og hvordan du kan hjelpe hvis hunden har problemer? Da kan jeg anbefale å ta et kurs med Line Østerhagen. Line har en utrolig bred kunnskap og genuin pasjon om alt som har med hund å gjøre. Hun ser på hunden som et individ og tilpasser alt fra utstyr til trening og hjemmebehandling sånn at hund og hundeeier begge er fornøyde."

Line har en utrolig bred kunnskap og genuin pasjon om alt som har med hund å gjøre.
Christel Fingerroos

Hvem står bak? 

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe eiere til å nå enda flere mål med hunden sin enten det er god helse eller prestasjon i konkurranser. Her har jeg laget et kurs som vil være til nytte for deg og hunden din uansett nivå, alder og mål! Jeg har 17 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin.

Her er hva du får

Modul 1: Hunden fra valp til voksen

Hvis du er usikker på hva du kan og ikke kan gjøre ved forskjellige aldre hos hunden, kan du få riktig informasjon her - for eks. hva du bør passe på med tanke på trening, aktivitet, ro, typer aktiviteter, mengde aktiviteter, trapper, utstyr, sikkerhet under trening og lek. Du får også kunnskap om vanlige plager for den voksende, aktive eller gamle hunden og tiltak som kan gjøres med det.

Modul 2: Avansert treningslære 

Her får du vite det du trenger om treningslære på alle nivå! Vanlig treningslære, styrketrening, utholdenhetstrening, trening av koordinasjon og balanse. Hver type sport og farene for skader. Vanlige, treningsrelaterte skader og plager og hvordan det kan forebygges og hvis oppstått tilnærmes. Helt konkrete øvelser er filmet slik at du enkelt skal kunne forstå hvordan du gjør dette hjemme! Øvelser du kan gjøre med hunden din om den ikke tåler for mye fysisk belastning.

Vi har også et mindre treningslærekurs for deg som vil kjøpe separat. Inneholder ikke spesifikke treningsøvelser.

Les mer eller kjøp kurset ved å trykke på knappen under.

 

 

Modul 3: Hundens eksteriør

Her får du lære om det som kan være styrker og svakheter med forskjellige beinstillinger og fasonger. Du lærer hvordan du kan trene hunden din for å kompensere for diverse eksteriørmessig avvik. Du lærer også om hundens gangarter og hvordan du kan observere disse hjemme.

Modul 4: Treningsplan

Her er den informasjonen du trenger slik at din treningsplan blir super! Du lærer hvordan du lager en treningsplan og hvordan man inplementerer diverse fragmenter i trening i løpet av en sesong. Hvilke faktorer skal inn i treningsplanen og hvordan skal skrive treningsdagbok. Hvordan gjøre riktige justeringer slik at du får de resultater du ønsker med hunden din.

Modul 5: Hundens øvrige helse

Her får du lære litt om tenner, ører, foring og masse mer som kan hjelpe deg til å oppdage eventuelle problemer. Du får også lære hvordan du kan gjøre rutinemessig undersøkelse av egen hund. Hvilke ting du bør undersøke ekstra nøye på hunder innen agility, brukshund, ipo, trekkhund og andre typer hundesporter. Når man skal du kontakt med veterinær eller fysioterapeut. Du lærer visuell undersøkelse, bevegelsesutredning og palpasjon.Når du som eier kan dette, vil det kunne forebygge skader og plager slik at ikke verdifull trening går tapt eller at hunden din går og har plager.

Modul 6: Utstyr og utstyrstilpasning

Har hunden din riktig utstyr og utstyr som passer? Du får lære hvordan du kan finne halsbånd eller sele som passer ditt bruk. Tilpasning av sele. Bruk av forskjellige typer leiebånd. Bruk av dekken og tilpasning av dekken. Tilpasning av kløv, bruk av potesokker og mye annet utstyr. Du får lære det du trenger slik at du kan benytte riktig utstyr.

Modul 7: Massasje og streching

DU kan hjelpe hunden din på kort tid og med enkle metoder! her får du lære enkle massasjeteknikker og stretching som du kan utføre selv på din hund. Du får en god innføring i hva du kan gjøre og når du kan gjøre det.

Modul 8: Tilbake etter sykdom og skade

Her får du hjelp hvis skaden er skjedd. Hva bør gjøres av rehabilitering hos rehabiliteringsterapeut og hva kan du som eier gjøre av rehabilitering hjemme etter de aller vanligste skader og operasjoner: patellaluksasjon, ocd, korsbåndskade, artrose, albueproblemer og andre leddskader. Du lærer de riktige tiltakene slik at hunden din får best mulig oppfølging etter skade!

"Jeg kan på det varmeste anbefale Line og hennes kurs. Er du en som er litt over snittet interessert i dyr, så får du her en unik mulighet til å lære mer om hvordan hunden din fungerer og hvordan du kan forebygge skader eller oppdage tidlig dersom det skulle være noe. Som heste-og hundeterapeut har jeg tatt flere kurs og utdannelser hos Line og jeg følger hele tiden med på nye kurstilbud som dukker opp. Eiere som selv har forståelse og innsikt har også større mulighet for å gjenomføre en vellykket rehabilitering dersom de skulle komme i den situasjonen. Line er en engasjert, kunnskapsrik og dyktig lærer. "

Jeg kan på det varmeste anbefale Line og hennes kurs
Tone Alice Midtbø

"Et veldig bra kursopplegg som gir den aktive hundeeier nødvendig kunnskap for å fremme hundens helse og prestasjoner gjennom et godt hundehold. Gir også en god innføring i mange konkrete verktøy en vil ha stor nytte av som hundeeier."

Gir en god innføring i mange konkrete verktøy en vil ha stor nytte av som hundeeier.
Nan Snarheim

"God, grundig informasjon om et bredt spekter av temaer som alle aktive hundeeiere burde vite om! Bra presentert gjennom både tekst, bilder og ikke minst video."

Bra presentert gjennom både tekst, bilder og ikke minst video.
Jeanette Sandbæk Håland

Prisalternativer

1 x 6997

1 betaling

Kjøp

4 x 1997

4 betalinger

Kjøp
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.