Elite hesteeier

For deg som er aktiv hesteeier og ønsker det beste for din hest! 

Meld deg på her

Er Elite Hesteeier for DEG?

 

Hva vil du få?

Drømmer du om å ha et kunnskapsmessig fortrinn mht. din hest og treningen dere utfører? Her får du vite det du trenger for å holde hesten din frisk, trene riktig og for å forstå hvordan hestens kropp fungerer.  

Dette vil optimalisere hestens helse og treningsopplegg - og du kan antakelig nyte enda bedre resultater!

  • Du får kurset levert på en super læreportal som kan benyttes på tlf, nettbrett og pc/mac
  • Du får tilgang til en lukket eksklusiv Facebook-gruppe hvor du også kan samhandle med andre Elite hesteeiere og i hele din kursperiode på 1 år får du månedlige live spørretimer med spørsmål og svar. 
  • For hver modul har vi laget frivillige arbeidsoppgaver slik at du kan trene og øve deg på det du har lært.
  • Dette er kort og godt Norges første online kurskonsept i sitt slag hvor du får så mye kunnskap om et aktiv hesteliv som du får her.
  • Du får tilgang til kursmaterielet du kjøper med en gang.
  • Du får kursbevis ved godkjent avsluttende prøve/quiz som tas online.

Hvem står bak? 

Jeg heter Line Østerhagen. Jeg brenner for dyr, og ønsker å hjelpe eiere til å nå enda flere mål med hesten sin enten det er god helse eller prestasjon i konkurranser. Her har jeg laget et kurs som vil være til nytte for deg og hesten din uansett nivå, alder og mål! Jeg har 18 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin.

Her er hva du får

Modul 1: Hesten fra føll til voksen

Hvis du er usikker på hva du kan og ikke kan gjøre ved forskjellige aldre hos hesten, kan du få riktig informasjon her - for eks. hva du bør passe på med tanke på trening, aktivitet, ro, typer aktiviteter, mengde aktiviteter, utstyr osv.. Du får også kunnskap om vanlige plager for den voksende, aktive eller gamle hesten og tiltak som kan gjøres med det.

Modul 2: Avansert treningslære 

Her får du vite det du trenger om treningslære på alle nivå! Vanlig treningslære, styrketrening, utholdenhetstrening, trening av koordinasjon og balanse. Hver type sport og farene for skader. Vanlige, treningsrelaterte skader og plager og hvordan det kan forebygges og hvis oppstått tilnærmes. Helt konkrete øvelser er filmet slik at du enkelt skal kunne forstå hvordan du gjør dette hjemme! Øvelser du kan gjøre med hesten din om den ikke tåler for mye fysisk belastning.

Du kan kjøpe KUN kurs i treningslære under, men uten tips om treningsøvelser. Les mer ved å trykke på knappen under.

 

Modul 3: Hestens eksteriør

Her får du lære om det som kan være styrker og svakheter med forskjellige beinstillinger og fasonger. Du lærer hvordan du kan trene hesten din for å kompensere for diverse eksteriørmessig avvik. Du lærer også om hestens gangarter og hvordan du kan observere disse hjemme.

Modul 4: Treningsplan

Her er den informasjonen du trenger slik at din treningsplan blir super! Du lærer hvordan du lager en treningsplan og hvordan man inplementerer diverse fragmenter i trening i løpet av en sesong. Hvilke faktorer skal inn i treningsplanen og hvordan skal skrive treningsdagbok. Hvordan gjøre riktige justeringer slik at du får de resultater du ønsker med hesten din.

Modul 5: Hestens øvrige helse

Her får du lære litt om den generelle allmenntilstand, foring og masse mer som kan hjelpe deg til å oppdage eventuelle problemer. Du får også lære hvordan du kan gjøre rutinemessig undersøkelse av egen hest. Hvilke ting du bør undersøke ekstra nøye på hester innen sprang, trav, dressur og andre typer hestesporter. Når skal du kontakt med veterinær eller fysioterapeut. Du lærer visuell undersøkelse, bevegelsesutredning og palpasjon.Når du som eier kan dette, vil det kunne forebygge skader og plager slik at ikke verdifull trening går tapt eller at hesten din går og har plager.

Modul 6: Utstyr og utstyrstilpasning

Har hesten din riktig utstyr og utstyr som passer? Du får lære hvordan du kan finne utstyr som passer ditt bruk. Hva kan skape problemer? Viktig info om sal. . Bruk av dekken og tilpasning av dekken. Du får lære det du trenger slik at du kan benytte riktig utstyr og riktige fagfolk.

Modul 7: Massasje og streching

DU kan hjelpe hesten din på kort tid og med enkle metoder! Her får du lære enkle massasjeteknikker og stretching som du kan utføre selv på din hest. Du får en god innføring i hva du kan gjøre og når du kan gjøre det.

Modul 8: Tilbake etter sykdom og skade

Her får du hjelp hvis skaden er skjedd. Hva bør gjøres av rehabilitering hos rehabiliteringsterapeut og hva kan du som eier gjøre av rehabilitering hjemme etter de aller vanligste skader og operasjoner: seneskader, gaffelbåndskader, leddproblemer, problemer i rygg og mye mer. Du lærer de riktige tiltakene slik at hesten din får best mulig oppfølging etter skade!

Vanlig stilte spørsmål

Rett etter kjøp av kurset får du tilgang til kursportalen Kajabi hvor kurset ditt ligger. 

Kurset har 17 moduler med en rekke videoer, bilder, illustrasjoner, skriftlig materiell, og oppgaver.

Alt materialet ligger allerede klart - det er ingen live forelesninger, men forhåndsinnspilt og/eller lagret materialet. Dette gjør at du kan ta kurset i akkurat det tempoet du selv vil.

Du får også tilgang til kursets facebookgruppe, hvor vi har spørretimer en gang i måneden. Opptaket av spørretimene legges ut i kursportalen etter timen, slik at du kan se på og lære av tidligere spørretimer.

I gruppa kan du også samhandle med de andre kursdeltakerne.

Etter at du har tatt kurset, kan du ta en online prøve. Hvis denne gjennomføres med minst 63% riktig svar, vil du få opp et digitalt kursbevis som du kan laste ned til din pc.

Du har tilgangen i 1 år etter du kjøper kurset.

Det samme gjelder tilgangen til onlinegruppa som følger kurset.

Når du har kjøpt kurset får du en velkomstmail fra Kajabi.

Du logger logge inn i Kajabi med brukernavnet og passordet ditt.

Hvis du ikke mottar eller finner mailen, kan du logge inn på www.nht.no sine sider. Brukernavnet ditt er epostadressen du benyttet når du bestilte. Passordet ditt er det samme som det du opprettet når du kjøpte kurset. Om du ikke husker passordet, kan du be om nytt der du logger inn.

Når som helst. Kurset går kontinuerlig året rundt.

Du har tilgang på kurset i et helt år, pluss at du har mulighet til å forlenge tilgangen til en rimelig pris. 

Det er 100% trygt å registrere betalingsopplysningene. 

Hvis du har mistet tilgang, men har hatt kurset mindre enn et år så har det skjedd en feil. Ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg!

Dersom det er gått mer enn 1 år siden du kjøpte kurset mister du tilgangen. Men du kan for en rimelig pris kjøpe tilgang for nok et år. Kontakt oss på [email protected] så hjelper vi deg.

 

Du får tilgang på månedlige spørretimer med lærer i hele din kursperiode på 1 år. Vi sender ut epostpåminnelser om spørretimene slik at du ikke skal glemme å legge inn spørsmål.

Onlinekurs = frihet. Med kurser online kan du studere når som helst, og ganske hvor som helst.

Du kan ta kurs i ditt tempo, og om det er en modul eller et tema som er vanskelig, kan du se undervisningstimen gjentatte ganger.

Noen er skeptiske til om man kan lære praktiske ting online, men vår erfaring er at det fungerer vel så bra. Hva er vel bedre enn å kunne se for eksempel et massasjegrep gjentatte ganger, å kunne finstudere bevegelsene via video og samtidig være ved siden av hesten eller hunden og øve.

Vi har 10 års erfaring innen onlinekurs, og vet hvordan man bygger opp kurset på en bra måte. Vi har gjennomdisse årene hatt flere tusen fornøyde studenter.

Man får ikke studiepoeng av å ta kurset. 

Vi er en privat skole og er derfor ikke støttet av lånekassen. Men vi har flere løsninger for betaling.

Vi sender faktura kun hvis det er umulig å betale med kort. Ved fakturering tilkommer et faktureringsgebyr på 80 kroner. Ved ønske om faktura, ta kontakt med oss på [email protected] så hjelper vi deg.

Betalingsopplegg og betingelser:

Kurset kan enten betales som en engangssum på 6997kr eller oppdelt betaling da 4 x 1849kr.

Angrerett:
Vi gir 14 dagers angrerett når du kjøper denne kurset på tross av at digitale produkter som leveres i sin helhet ikke egentlig har dette.

Tiden for angrerett gjelder fra tidspunktet du får produktet. Hos Nordisk Heste- og Hundeterapiskole AS vil du få tilgang til kurset direkte etter kjøp og angreretten gjelder derfor fra kjøpstidspunktet.

For at angreretten skal gjelde kan du ikke ha åpnet eller på noen måte ha begynt på kurset. Dersom du har åpnet kurset i Kajabi, vil du ikke lenger ha mulighet til å benytte deg av angreretten.

Du må meddele oss om at du vil angre kjøpet ditt. Meldingen må klart og tydelig inneholde hvilket kjøp det dreier seg om og at du vil angre kjøpet. Angrerettskjema er lagt ved velkomstmailen. Dersom den er blitt borte eller du bare trenger å få tilsendt angrerettskjema på nytt, så ta kontakt på [email protected]

Angrerettskjema kan du sende til oss på mail til [email protected].

Mer utfyllende salgsbetingelser finner du HER.

Prisalternativer

1 x 6997

1 betaling

Kjøp

4 x 1849

4 betalinger

Kjøp
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.