Anatomiske plansjer med hest

Kjøp plansjene til Norge Kjøp plansjene til utland

Info om våre flotte plansjer:

  • Fastbrent trykk på vaskbart ark
  • Arket er rivesikkert
  • Størrelsen er A3, slik at de kan tas med rundt omkring hvis du vil se på dem samtidig som du kjenner og trykker på hesten
  • Tåler stallmiljø

 

Plansjene våre

Hestens overfladiske muskulatur

Dette er en kjempefin og detaljert plakat som er lagd av Kip Carter som er en medisinsk illustratør fra USA. Plakaten er lagd slik at den stemmer med boka Veterinary Anatomy of Domestic Animals (tidligere mammals), og alle navnene står på latin. Plakaten er veldig detaljert og man kan også se en god del andre strukturer, f.eks sener og ligamenter.

Hestens skjelett

Denne plakaten er også designet av Kip Carter, medisinsk illustratør fra USA. Den er korrekt i forhold til boka Veterinary Anatomy of Domestic Animals (tidligere mammals), og alle navnene er ført opp på latinsk.

Det er i tillegg til navn på knoklene, også angitt en god del viktige knokkelstrukturer.

 

Hestens triggerpunkter

Dette er en fantastisk plakat som viser alle hestens triggerpunkter. Kjempefin å ha dersom man vil øve seg på å finne triggerpunktene! 

Ikke mange plansjer har en så detaljert oversikt som dette - og selv om du kanskje ikke er en ekspert på triggerpunkter, så vil kartet hjelpe deg med å finne ut om ømme punkter du finner på hesten din sammenfaller med kartet. 

Bestilling av plansjene:

TILBUD:

Kjøp de 3 plansjene og få 150 kr i rabatt!

3 plansjer koster 1060 kr + 150 kr i porto, totalt 1210 kr. 

Du får kjøpt alle 3 for 1110 kr! (inkl. porto og mva)

Skal plakatene sendes utenfor norge KLIKK HER!

Pris pr plansje: 300 kr uten mva.

Porto og spesialkonvolutt:
110 kr Norge

Se egen side for sending til utland.

Dersom de skal sendes til andre land vil det tilkomme porto deretter. Spør oss derfor om pris før du bestiller om det er fra andre land enn Sverige og Danmark.

Du betaler med kort og vil derfor ikke bli belastet med ekstra gebyrer selv fra utland. Kvitteringen du får tilsendt på mail etter kjøp er godkjent for regnskap.

Husk at ved kjøp av plansjer må du sende oss HER med din adresse. Dersom du kjøper 1 eller 2 plakater må mailen også inneholde hvilke plansjer du ønsker.

Vi sender med få unntak innen 3 virkedager, allikevel vil leveringstiden variere med postgangen og kan bli opptil 3 uker. Til utlandet kan det ta opptil 5 uker.

NB: Hvis du er elev hos oss får du et eget tilbud ved påmelding til utdanningen.

Bestill utenfor Norge her!

Kjøpsalternativer - Norge

1 Plansje - Norge

485 kr

1 plansje inkl. porto og mva

Kjøp

2 Plansje - Norge

860 kr

2 plansje inkl. porto og mva

Kjøp

3 plansjer - Norge

1110 kr

3 plansjer inkl. porto og mva.
(Ordinær pris ved kjøp av 3 plansjer er 1110 kr, du sparer 100 kr)

Kjøp

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.