Online live forelesninger -

kursinformasjon

* Alle våre live onlinekurs har en varighet på ca 2-3 timer + tid for spørsmål etter kurset

* Alle kursene koster kr 297, og det er bindende påmelding. Du kan ikke avbestille betalt kursplass, men du kan eventuelt selge plassen til en annen om du ikke kan møte. Gi oss i så fall beskjed.

* På alle betalte kurs, vil du få tilsendt link til tilhørende powerpointpresentasjon til kurset slik at du kan skrive det ut og beholde.

* På alle betalte kurs, sendet opptak av kurset. Opptaket er tilgjengelig i fire døgn etter at kurset opprinnelig er ferdig.

* Du kan fint melde deg på så mange av våre webinarer som ønsket - vi har kun plass til 100 deltakere per gang, og du kan sikre deg plass så fort vi har lagt ut dato og tilbud.

* Du må sørge for å ha god internetttilgang under kurset - vi kan ikke stå for kvaliteten på linjen til mottaker.

* Vi forbeholder oss retten til å flytte på kursdato hvis det dukker opp uforutsette hendelser som gjør det umulig å gjennomføre kurset på oppsatt dag. Hvis vi må flytte på dato med mindre enn en ukes varsel, refunderes kurspengene dersom deltaker ikke ønsker å bli med på ny dato.

Velg webinar

Hest

Her finner du webinarer som omhandler hest.

Se webinarer

Hund

Her finner du webinarer som omhandler hund.

Se webinarer
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.