599,00 NOK

"Trening ihht. hundens eksteriør"

Få med deg opptaket av denne omfattende onlineforelesningen på hele to timer om hvordan du som eier kan legge opp til riktig trening for hunden din dersom den har trekk som:

- utovertå

- brede skuldre

- lang rygg

- kort rygg

- rette vinkler

- for mye vinkler

Det er få hunder som er perfekte og her får du vite hvorfor det kan være viktig å tenke på dette i forbindelse med all trening du gjør med hunden din for at den skal ha en kropp som kan leve med sin eksteriørmessige svakhet. 

Du får 2 års tilgang til opptaket av forelesningen som egentlig koster 399,-. Du får den nå til kun 199,-

Tilbudet gjelder kun nå og vil forsvinne når du trykker deg videre.

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
Fvtlj1ys08wjzgatlnqo 75619053 10156796373910496 7249162105608208384 o

Sterk og sprek hund - i hverdag og prestasjon

Fra valp til senior

Du får dette:

  • Boka "Sterk og sprek hund" 
  • Tilgang til kursportal med video av de aller fleste øvelsene som beskrives i boka, pluss undersøkelsesmetoder m.m. 
  • Gratis porto

OBS! En eventuell tollavgift som pålegges varen når den skal til et annet land enn Norge, må betales av mottakeren. Vi har dessverre ingen kontroll over disse avgiftene.

VÅRE REGLER FOR PERSONVERN

VÅRE SALGSBETINGELSER

Hva sier leserne?

Dette er virkelig boka for deg som ønsker en sunn og frisk hund. Her får du tips og råd du kan følge fra hunden er valp gjennom hele livet til den bli en gammel hund. Det sentrale er forebygging – hvordan du skal få hunden din sterk og sprek, og holde den slik. Line forteller og forklarer veldig godt og lett forståelig, både med ord og flotte bilder. Vi ønsker oss alle friske hunder – og denne boka er et «must». Det beste av alt, er at dette er ei lettlest bok på norsk – og den første i sitt slag innen temaet. Gled deg – det er masse tips og råd om ting du kan gjøre sammen med hunden din, om du har en hund du driver aktiv hundesport med, eller om du har en hund «bare» til hygge og selskap. Både hund og eier får stor glede av denne boka, og den er så absolutt verd pengene. En inspirerende bok som gir deg lyst til å begynne å trene sammen med hunden din NÅ! Hilsen fra Mette, Arko, Ellie, Bandi og Beat.

Mette Elin Sandbakken