For en FRISK, STERK og LYKKELIG hest

Hvem er styrkehesten for?


Styrkehesten
er for deg som:
  • Vil lære å holde hesten frisk og sterk i kroppen.

  •  Vil lære mer om blant annet hestekroppen, øvelser dere kan gjøre sammen og behandlingsmetoder.

  • For hesteeiere og hesteinteresserte, alle er velkommen.

  • Vil ha noen og spørre når behovet er der. Det hender man blir usikker, da er det topp og kunne spørre noen med annen kunnskap eller erfaring enn deg selv.
Jeg vil være med

Hva får du?


Som medlem i Styrkehesten får du:
  • Tilgang til kursportal med masse innhold - her kan du selv plukke det du ønsker å lære mer om og ta med deg videre.

  • Tilgang til portal og facebookgruppe med jevnlig aktivitet og alle våre fantastiske medlemmer.

 Du får også:
  • Månedlig forelesning av Line Østerhagen eller en av våre lærere om spennende og aktuelle tema.

  • Regelmessig ekspertforelesning om alt mulig relevant innen hest.

  • Regelmessig time med lærer om treningsøvelser/behandlingsøvelser hvor du kan delta aktivt og få tilbakemelding direkte.

  • Månedlig challenge med premietrekning.

  • Månedlige spørretimer hvor du selv stiller spørsmålene du lurer på, eller andre ting du ønsker hjelp med.

499 kr mnd.

  • Månedlig medlemskap uten bindingstid.
  • Tilgang til portalen og portalens facebookgruppe.

 

 

Bli medlem!

399 kr mnd.

  • Månedlig medlemskap med 12 mnd. bindingstid.
  • Tilgang til portalen og portalens facebookgruppe.
  • Du får med kurs i stretching (verdi 897 kr) GRATIS!

Bli medlem!

4788 kr

  • Du betaler for 1 års medlemskap, med
    12 mnd bindingstid.
  • Tilgang til portalen og portalens facebookgruppe.
  • Du får med kurs i stretching (verdi 897 kr) GRATIS!
Bli medlem!

Det jeg setter mest pris på med Styrkehesten - portalen for hesteeiere er at det er hestens velvære og funksjonalitet som er i sentrum. Mange gode og varierte øvelser og flinke forelesere.
Enda et pluss er at man kan ta ting i eget tempo og finne igjen det man har behov for når man trenger det.

PS: Geisli er veldig glad for at den finnes, og håper flere hester får den samme gleden!

- Sissel Ludvigsen

Jeg har lurt lenge på om jeg skulle bli med på styrkehesten. Endelig tok jeg steget og meldte meg på. Til dere som sitter og tenker, hopp i det! Ikke sitt og vent sånn som meg.

- Ida Jędraszko

Alle verktøy du trenger for å ivareta hestens kropp!

FAGFORELESNINGER

Hver eneste måned vil du få en grundig forelesning om aktuelle temaer med Line Østerhagen. 

Tema kan være innen alt fra hesten og oppvekst, treningslære, hvordan håndtere hester med forskjellige lidelser, hesten fra føll til voksen m.m. Ønsker om tema tas imot hver måned - dere får det dere ønsker.

EKSPERTFOREDRAG

Forskjellige dyktige eksperter innen diverse tema på hest vil og gi en nyttig gjesteforelesning regelmessig.

Her har du virkelig mulighet til å lære om alle mulige forskjellige tema.

Eksempelvis kan dette være forelesninger om høver, utstyr, veterinærmedisinske tilstander, mental ryttertrening, kjøring med hest, trening av hest og masse masse mer!

NYE TRENINGSØVELSER ELLER CHALLENGE

Regelmessig time med lærer om, treningsøvelser eller behandlingsøvelser med tips og videoinstruksjon via livesending hvor du kan delta aktivt og få tilbakemelding av lærer om du ønsker.

Om du vil være med i trekningen av en fin premie hver eneste måned, kan du dele en video av at du gjør øvelsen med din hest! Dette kan og dreie seg om øvelser fra en av månedens forelesninger. (Frivillig å delta)

SPØRRETIME

En gang hver måned kan du stille spørsmål til Line. Line svarer på spørsmål som dekkes av egen kompetanse. Du kan få tilbakemelding på eksteriør (via bilder), bevegelser (via video), utstyr, treningsopplegg og alt annet du måtte ønske.

Spørretimene har vært en bestanddel av alle våre kurs, og har vært meget populære. Elever kjøper nye runder med spørretimer hele tiden - nå kan du sikre deg dette på fast basis!

Ja, Jeg vil være med

Jeg vil virkelig anbefale styrkehesten-portalen for hesteeiere. Det er en super portal som inneholder vanvittig mye informasjon om relevante temaer og områder som en hesteeier kan lure på, eller ønsker å vite mer om.

Portalen omfavner relevant informasjonen om alt fra den treningsrelaterte biten som er rettet mot riktig trening av hest, viktigheten av å variere underlaget en hest beveger seg på og det å kunne bruke naturen som en treningsarena å mye mer.

Dette er en super mulighet som man virkelig burde benytte seg av for å skaffe seg mer og bredere kunnskap om hesten vår. Ved å bruke denne portalen gjør det alt enklere! For meg har dette vært gull verdt, da jeg har fått muligheten til å samle enda mer kunnskap i ryggsekken min og dermed kan gi hestene mine det de fortjener.

- Christoffer Holter

Styrkehesten är otroligt intressant och givande, med föreläsningar både från Line och gästföreläsare. Jättebra också att det blandas in praktiska "läxor" så man testa och FILMAR(!), både nyttigt att se själv, plus bra att få feedback!

Man får massa bra övningar och tips så man kan hitta på fler varierade övningar för sin häst än vad man hade kommit på annars. Och man lär ju sig också vad som är bra för vilken muskelgrupp osv som verkligen är intressant och nyttigt, speciellt när man blir lite nördig själv då.

Väldigt bra att man får ställa frågor både i den föreläsningen, men också att man har en frågetimme där man kan fråga vad som helst.

Jag ångrar inte att jag går denna, och jag rekommenderar dig verkligen att gå denna om du funderar på att göra det! 

- Daniella Johansson

LA OSS LÆRE SAMMMEN

I en portal er man en gjeng med erfaring som kan hjelpe hverandre i tillegg til alt det faglige som deles. Få faglig innhold og mulighet for regelmessig hjelp og tilbakemelding med medlemskap i styrkehesten!

Få regelmessige læringer av Line Østerhagen, som har 20 års klinisk praksis med behandling og opptrening og rehabilitering av hest.

Line sier om seg selv:

Jeg heter Line Østerhagen, og brenner for dyr. I mange år har jeg undervist andre til å bli behandlere på hest, og jeg har selv drevet klinisk praksis med behandling, opptrening og rehabilitering i mer enn 20 år. 

Mitt ytterste mål er å gjøre verden bedre for hester og hunder og har derfor laget dette lavterskeltilbudet slik at flest mulig skal ha tilgang til kunnskap.

Jeg har til sammen tatt 12 års utdanning innen fagene mine, hvorav 4 år er høyskole.

Ja, Jeg er med

Styrkehesten er en super portal for å lære mye om alt fra styrketrening til problemer hesten kan få, så spekteret er stort.

Også fint at de tar opp temaer medlemmene ønsker :-)

- Marit Winderen Viken

Styrkehesten byr på utrolig mye bra og nyttig kunnskap.

Mange spennende temaer og bra innhold fra dyktige hestefolk, gode tilbud og mye mer! Her får man virkelig valuta for pengene!

- Anita Wasmuth

Vanlig stilte spørsmål

Jeg har nu vært medlem af Styrkehest portalen snart et år, og har lært så mye om trening av hesten, og vigtigheten av å trene.

Min eldre vallak på 20 år har vært i et rehabiliterings forløb et års tid, og takket være den kundskap og de forslag til treningsmetoder jeg fik gjennem Line og de andre lærere på Nht. Har vi sammen kommet godt ut av forløbet, og er tilbake i funktion.

I Styrkehest portalen får vi det hele på et sted, og ikke minst bonusene vi får. Det er så mye læring på et høyt faglig nivå, som er veldig nyttig for enhver som vil nørde med sin hest og bli klogere og bedere. Styrkehest portalen vil jeg sterkt 
anbefale, også til deg som driver med hest på hobby basis.

- Inger Isis Elton


Jag kan verkligen rekommendera andra Styrkehesten hos NHT!

Jag tycker dom har varit toppen både teoretiskt och praktiskt. Bra föreläsningar med olika föreläsare, många olika teman med personer som är experter inom ämnet dom föreläser om.

Toppen bra verkligen, jag är fantastiskt nöjd och har fått mycket mer kött på benen och mer koll på olika områden.

Nu tänker man verkligen på exteriör och passande övningar, på ett helt annat sätt än förr. Roligt att komma på lösningar själv utifrån att man gått/går denna kurs!

- Daniella Johansson

 

Prisalternativer for medlemskap:

499 kr mnd.

  • Månedlig medlemskap uten bindingstid.
  • Tilgang til portalen og portalens facebookgruppe.

 

 

Bli medlem!

399 kr mnd.

  • Månedlig medlemskap med 12 mnd. bindingstid.
  • Tilgang til portalen og portalens facebookgruppe.
  • Du får med kurs i stretching (verdi 897 kr) GRATIS!

Bli medlem!

4788 kr

  • Du betaler for 1 års medlemskap, med
    12 mnd bindingstid.
  • Tilgang til portalen og portalens facebookgruppe.
  • Du får med kurs i stretching (verdi 897 kr) GRATIS!
Bli medlem!

Lurer du på noe?

Ta kontakt på [email protected]

Oppsigelsestid:

Månedlig medlemskap:
Oppsigelse senest 3 dager før neste avdrag.

12 mnd medlemskap:
Man har da bindingstid i 12mnd. Ca. to uker før abonnementet fornyes sendes det ut en mail som informerer om tid til abonnementet fornyes. Etter dette fornyes abonnementet automatisk. Angreretten faller bort dersom man ikke sier opp innen fornyelse, og man binder seg da til neste periode på 12 mnd. Man kan si opp abonnementet ved å sende oss en mail til [email protected].