Se programmet her!
Sikre deg plass i dag

 

- Stjernespekket team av foredragsholdere -

Årets store helseseminar for hund

Dog Health Seminar 

Det siste innen fysisk trening, behandling, avl, oppdrett, utstyr og hundetrening og mye mer.

Ikke noen gang tidligere har det vært flere hundeeiere i Norge, og aldri før har vi hundeeiere stått overfor så store og mange helsemessige utfordringer hos hundene våre som nå!

 - Lær om det aller siste innen fysisk trening, behandling, avl, oppdrett, utstyr og hundetrening - og hundefotografering

- Glede, hund og nye bekjentskaper

- Dog Health Award

- Goodiebags og premier


12 og 13 november fra kl 09.00 til 17.00 på Scandic fornebu - sjekk resten av programmet her!

Meld deg på i dag!

Ja, jeg vil være med!

DAGER IGJEN TIL DOG HEALTH SEMINAR:

00

dager

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Hvorfor det er viktig å øke kunnskapsnivået til hundenes helse og vitalitet?

 

Årets store helseseminar for hund

Dog Health Seminar 2022

 

Ikke noen gang tidligere har det vært flere hundeeiere i Norge, og aldri før har vi hundeeiere stått overfor så store og mange helsemessige utfordringer hos hundene våre som nå. Aldri tidligere har det vært så mye forskjellig utstyr å velge i for hund, og aldri før har det vært så vanskelig å vite hvordan man skal gjøre ting på beste måte for sin 4-beinte venn.

For å få til fornuftige endringer, må vi heve kunnskapsnivået, finne nye måter å tenke på og ikke minst skille bra fra dårlig. Jeg er så glad for at du følger med på de viktige tingene og det gjør og at du nå får sjansen til å bli med på Norges eneste og største event for hundeelskere, nemlig Dog Health Seminar 2022!

Det er mange myter der ute, men nå har vi satt sammen vårt stjernespekkede team sammen med eksterne eksperter for å forelese og å ha det gøy med hund i hele to dager!

⭐ 

 

 Det nyeste innen hundehold – både når det gjelder fysisk og mental helse, utstyr, avl og mye mer.

Forelesninger med Line Østerhagen, grunnlegger av dette eventet: Dog Health Seminar og NHT as – med mer enn 20 års klinisk praktisk og med 17 års fartstid i å undervise innen trening og behandling.

Forelesninger med en rekke eksterne forelesere innen alle kategorier når det gjelder hund – behandling, trening, rehabilitering, kurs i hvordan du kan ta gode bilder av hunden med mobilen med en av Norges fremste kjendisfotografer, Mona Nordøy, og forelesning om det siste innen avlsverktøy som er i frammarsj.

 Du får høre av en dyktig oppdretter om hva som er viktig når det gjelder valg av valp eller valpekjøpere.

En dyktig hundeinstruktør skal fortelle deg om forskjellige gode måter å trene hund på.

 

Dette er bare dråper av alt du vil få lære om!

 

I tillegg vil du få:

 🛍️ Goodiebags til alle som deltar live! Hva er vel et event uten goodiebags? Det vil og bli stands med gode tilbud og andre helt spesielle premier, giveaways m.m.

🐕‍🦺 Hund i og som jobb – se intervjuer med mennesker som jobber med hund og som har gjort hund til en del av jobbhverdagen.

🧑🏻‍🤝‍🧑🏼 Networking – bli kjent med mange andre hundeeiere og ressurspersoner som kan gi både vennskap, treningskompiser og kolleger.

🏆 Prisutdeling – Dog Health Awards - vi vil sette pris på de folkene som betyr mye for hunder og hunder som betyr mye for folk. Vi har derfor laget 5 kategorier hvor vi vil ha en prisutdeling for disse. Du kan være med og stemme, mer info om dette vil komme.

🧧 Hemmelige overraskelser underveis.

📃KURSBEVIS - etter seminaret vil du også få kursbevis på å ha gjennomført to dager med opplæring om det aller siste innen hundehelse og vitalitet.


Men du – vi har ca. 20.000 følgere, og kun 250 billetter så vær kjapp med å sikre deg din billett nå til sterkt redusert pris.

 

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å lære deg mer om hundehelse og bygge ditt nettverk med andre hundeelskere!

Ja, jeg vil være med!

Møt vårt stjernespekkede fagteam

- og andre hundeentusiaster fra hele Norge på årets hundeevent!

Video Poster Image

⭐Prisutdeling til hundeverdenen⭐

- og DU er med på å bestemme!

 🏆

 

Vi vil gjøre ære på menneskene som gjør bra ting for hunder, og hunder som gjør bra ting for mennesker.

 

⭐⭐⭐

 

🏆Hundemennesker fra hele Norge har vært med på å foreslå kandidater til de forskjellige kategoriene. Et uavhengig dommerpanel har valgt ut tre av de beste kandidatene i hver kategori. DU kan nå være med på og stemme frem den du ønsker skal vinne blant de topp tre som er valgt ut. Du kan stemme ved å klikke på knappen litt lenger ned.

 

🏆Det er første gang i Norgeshistorien at en slik prisutdeling blir arrangert. Bli med og overvær dette øyeblikket og legg ære på dyktige mennesker og hunder. Se de motta prisene sine og bli med å gjør ære på de.

 

🏆Hør historiene, se scener fra livet til vinnerne og applauder for at vi har så dyktige mennesker i vår hundeverden.

Stem frem den du ønsker skal vinne her!

⭐Dog Health Awards 2022⭐

De ulike kategoriene er:

Stem frem den du ønsker skal vinne her!

Hvem står bak?

Nordisk Heste- og Hundeterapiskole og 
Line Østerhagen!

Jeg brenner for dyrenes ve og vel, og ønsker å hjelpe deg som vil jobbe med dyr eller eiere til å lære mer om dyrenes fysiske helse - slik at du enten kan jobbe som dyreterapeut eller bli en enda bedre dyreeier.

Jeg har 22 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin på hest, hund og mennesker. Holder kurs i både innland og utland og har også skrevet boken "Sterk og sprek hund".

Jeg har drevet Nordisk Heste- og Hundeterapiskole i 17 år, og har jobbet hardt med å spre bra kunnskap om hundehelse i hele Skandinavia i hele denne perioden. 

Jeg er kjempeglad for å kunne invitere deg med på årets "Dog Health Seminar", endelig kan vi treffes fysisk og dele kunnskap og erfaring om hundehelse.

Jeg og mitt fantastiske team gleder oss til å treffe deg🙂

Se hva Line forteller om eventet her!

 

Se hva våre tidligere deltakere på event & workshops sier:

 

Sjernespekket fagteam

Spennede foredragsholdere

 Forelesninger med en rekke eksterne forelesere innen alle kategorier når det gjelder hund:

 • Behandling
 • Trening
 • Rehabilitering
 • Det siste innen avlsverktøy som er i frammarsj
 • Foring av valp og utvikling
 • Mye, mye mer

Foredragsholdere

Lær og bli inspirert av de fremste fagekspertene innen hund!

Line Østerhagen har 22 års klinisk erfaring og 12 års utdanning innen fysikalsk behandling, terapi og medisin på hest, hund og mennesker. Holder kurs i både innland og utland og har også skrevet boken "Sterk og sprek hund". Line har drevet Nordisk Heste- og Hundeterapiskole i 17 år, og brenner for dyrenes velferd.

Line Østerhagen
Gründer og Daglig leder

Nordisk Heste- og Hundeterapiskole 

Mats Holmlund har i mange år formidlet lasere til dyreklinikker og hundeterapeuter og forteller om den siste teknologien innen laserbehandling, og når laserbehandling kan hjelpe din hund. Mats kommer helt i fra Sverige for å formidle siste nytt til deg!

Mats Holmlund
Optilaser

Marte Wetten er avlsforsker og vil snakke om viktigheten av å tallfeste egenskaper i avlsarbeidet, og demonstrere et verktøy med forslag til hvordan dette kan gjøres. I verktøyet ser man på enkelte eksteriør egenskaper som overlinje, beinstilling mm, men også proporsjonale egenskaper som snutelengde og markhøyde.

Marte Wetten
Aninova

Charlotte Netteberg er utdannet akupressør ved Nordisk Heste- og Hundeterapiskole, og driver nå med utdanningen hundemassør. Hun er nå lærer på akupressur utdanningen. Charlotte har en master fra NMBU på produksjonsdyr og er utdannet hundeinstruktør. Videre er hun utdannet holistisk terapeut med grunnlag i akupunktur og kinesisk medisin, homeopati, urteterapi, craniosakralterapi og fõringslære.

Charlotte Netteberg
Asker Hund og Helse

Marianne R. Grønvold er utdannet rehabterapeut ved ReDog og Nordisk Heste- og Hundeterapiskole. Hun har i tillegg kurs og utdanninger innen laserterapi, mobilisering og justering av ledd, treningslære, anatomi og fysiologi og er sertifisert balanseballinstruktør. Marianne trener aktivt med sine jakthunder. Hun har jobbet mange år som assistent på veterinærklinikk, og har nå sin egen behandlingsklinikk.

Marianne Rosenberg Grønvold
Norsk hundeterapi

Bente Nystuen er utdannet ved Nordisk Heste- og Hundeterapiskole, og stiller her live til intervju for å fortelle om sin reise fra å ha stor tvil om hun kunne klare studiene med både lærevansker og andre utfordringer til å få full mestring gjennom opplegget ved skolen. Hør Bentes inspirerende og rørende historie.

Bente Nystuen
Hundebehandler

Hilde U. Marthinsen har gjennom flere tiår hjulpet hundeeiere til å trene hund eller å løse de utfordringene hundeeiere har med sine hunder. Hilde bruker kun snille metoder, og har også. ien årrekke utdannet hundeinstruktører. Holde har både onlinekurs og utdanning. Tema skal snakke om hvorfor det lønner seg å bruke belønningsbasert trening.

Hilde Ulvatne Marthinsen
Hamar Hundeskole

Mona Nordøy jobber innenfor media, magasiner, reklame, musikk, bokillustrasjoner m.m. Jobber for norske og utenlandske medier og byråer. Holder mange foredrag/fotokurs om hvordan man skal ta bedre bilder, og vært på God Morgen Norge TV2 hvor hund lærer bort å bli en bedre mobilkameraFotograf. Portrettert en hel rekke med kjente personligheter, bl.a. Robin Williams, Susan Sarandon, Prinsesse Märtha Louise, Anne Lindmo, Timbuktu, Espen Lind m.m.

Nå kommer Mona for å lære deg å ta fine bilder av hunden din!

Mona Nordøy
Kjendisfotograf

Siw Hauge er utdannet styrkeinstruktør ved Nordisk Heste- og Hundeterapiskole. Hun er nå lærer på styrkeinstruktør. Hun er også godkjent instruktør i rallylydighet. Trener og konkurrerer i rallylydighet, barn hunt og smeller/nosework.

Siw Hauge
Hundeinstruktør

Nicolina Green er veterinærassistent, og lærer på hundelinjene ved Nordisk Heste- og Hundeterapiskole. Hun er utdannet rehabiliteringsterapeut, hundemassør og mobilisering og justering av ledd på hund ved NHT. Er også utdannet hundeinstruktør og trener aktivt med sine hunder.

Nicolina Green

Caninefit

Anne-Marie Lovise Skauge Oppdretter av Irish Soft Coated Wheaten Terrier siden 2005. Gikk hundetrenerudannelse med spesialisering på adferd, hundens språk og problemløsning. Utenom å være oppdretter holder hun kurs, treninger og adferdkonsultasjoner på fritiden. Klipp av hunder har det også vært mye av i mange år.

Ikke minst holder Anne-Marie på med hundemassørutdanning ved NHT.

Anne-Marie Lovise Skauge

Oppdretter

Stefan Rosèn er en av de fremste innenfor rehabilitering av hund. Han kommer til å snakke om de siste nyhetene innenfor rehabilitering av hund. Hans titler er: Legitimerad DSS, CCRP I-V, Hundfysioterapeut Smådjur, Cert. Hundfysioterapeut, Dipl. Hundmassör, Specialistkompetens rehab smådjur, Hundförare utbildad: Muskö Örlogsbas.

Stefan Rosèn

ReDog

Tone er utdannet veterinær og har jobbet på klinikk i 13 år. Hun har de siste årene vært fagansvarlig for Farmina i Norge og brenner virkelig for ernæring. Hun kommer til og snakke mer om fôring av valp

Tone Knutsen

Fagansvarlig for Farmina.

 

Frode Kildal jobber som koordinator og grooming instruktør hos Müsti Spa & Velvære.

Frode skal gi oss sine beste tips for hvordan vi skal gjøre potesjekk og klo klipping på hundene våre. I tillegg skal han fortelle oss om viktigheten av pelsstell og gi Müsti sine topp 3 tips basert på erfaringene de har fra sine 17 hundefrisørsalonger.

Frode Kildal

Müsti

 

⭐Bli med og bli inspirert⭐

Har du fått med deg alt det spennende som skal skje?

Fotokurs med norges fremste fotograf, Mona Nordøy

Lær deg å ta fantastiske bilder av din hund med mobiltelefonen

Mona Nordøy norges fremste fotograf kommer og viser deg hvordan du kan ta fantastiske bilder av din hund.

Endelig vil du kunne ta nydelig bilder av hunden din som du kan dele på sosiale medier.

Vi skal ha det lærerikt & gøy!

Goodiebag & spennende  overraskelser

Hva er vel en event uten en spennende overraskelser🎉

Alle som kommer, får en goodiebag med spennende innhold til seg selv og hunden.

Hundeutstyr

Stands

I tillegg vil det komme tilbydere av BRA hundeutstyr og treningsutstyr til hund, hvor du kan sikre deg utstyr til sterkt rabatterte priser.

Se hva våre tidligere deltakere på event & workshops sier:

 

DAGER IGJEN TIL DOG HEALTH SEMINAR:

00

dager

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Du har kanskje noen spørsmål..

Priser & Bonuser: 

 

EARLYBIRD PRIS:

Nå kan du kjøpe billetter til redusert pris, tilbudet varer frem til 14. juli (se prislisten nedenfor):

 

BONUSER:

I tillegg, for deg som melder deg på nå, er det mange verdifulle bonuser å hente:

 

⭐BASIC billett:

Få med 5 opptak av gode foredrag om trening og undersøkelse/behandling av hund til verdi kr. 2990,-

 

⭐VIP billett: 

Få med 10 opptak av gode foredrag om trening og undersøkelse/behandling av hund til verdi kr. 5990,-

I tillegg får du med VIP billett en helt unik bonus: 30 minutters personlig konsultasjon med selveste Line Østerhagen, enten i Brumunddal eller online. Her kan du få hjelp til treningsopplegg, rehabiliteringsopplegg eller fysisk undersøkelse. Verdi: kr. 1990,-

🎗️

📃KURSBEVIS

- etter seminaret vil du også få kursbevis på å ha gjennomført to dager med opplæring om det aller siste innen hundehelse og vitalitet.

Betal hele billetten:

(oppdelt betaling lenger ned)

Opptak

997,-

 • Du får tilsendt opptaket av begge dagene, med tilgang i ett helt år!
Kjøp her

Basic

pris: 2990,-

Ordinær pris 4990,-

 • To dagers billett
 • Goodiebag
 • Diverse eventmateriale
 • All inclusive kaffe/te/vann
 • Lunch
 • Pausesnacks
 • Networking

BONUS:

5 opptak av online foredrag til en verdi av 2495 kr.

Ekstra bonus de neste 3 dagene:
Kurset hundemassasje for husbruk  til en verdi av 1997 kr

🎗️

📃KURSBEVIS - etter seminaret vil du også få kursbevis på å ha gjennomført to dager med opplæring om det aller siste innen hundehelse og vitalitet.

Ikke inkludert:

- Hotellopphold 

- Middag lørdag kveld

Kjøp her

VIP billett

pris: 5990,-

Ordinær pris 9990,-

 • To dagers billett
 • En gratis billett, ta med deg en venn. (inkluderer middag)
 • Goodiebag
 • Diverse eventmateriale
 • All inclusive kaffe/te/vann
 • Lunch
 • Pausesnacks
 • Networking
 • VIP speaker
 • VIP seating
 • Middag på kvelden lørdag

BONUS:

10 opptak av online foredrag til en verdi av 4990 kr 

30 minutters personlig konsultasjon med selveste Line Østerhagen, enten i Brumunddal eller online. Her kan du få hjelp til treningsopplegg, rehabiliteringsopplegg eller fysisk undersøkelse. Til en verdi av 1990 kr.

Samlet verdi bonuser: 6980 kr.

Ekstra bonus de neste 3 dagene:
Kurset hundemassasje for husbruk  til en verdi av 1997 kr

 🎗️

📃KURSBEVIS

- etter seminaret vil du også få kursbevis på å ha gjennomført to dager med opplæring om det aller siste innen hundehelse og vitalitet.

Ikke inkludert: 

- Hotellopphold

Kjøp her

Oppdelt betaling  :

På oppdelt betaling hvor betalingen deles i to er det inkludert 195kr i fakturering.

Basic 2 betalinger

Pris: 1592 x 2

Ordinær pris 4990,-

 • To dagers billett
 • Goodiebag
 • Diverse eventmateriale
 • All inclusive kaffe/te/vann
 • Lunch
 • Pausesnacks
 • Networking

BONUS:

5 opptak av online foredrag til en verdi av 2495 kr.

🎗️

📃KURSBEVIS - etter seminaret vil du også få kursbevis på å ha gjennomført to dager med opplæring om det aller siste innen hundehelse og vitalitet.

Ikke inkludert:

- Hotellopphold 

- Middag lørdag kveld

Kjøp her

VIP billett 2 betalinger

Pris: 3092 x 2

Ordinær pris 9990,-

 • To dagers billett
 • En gratis billett, ta med deg en venn. (inkluderer middag)
 • Goodiebag
 • Diverse eventmateriale
 • All inclusive kaffe/te/vann
 • Lunch
 • Pausesnacks
 • Networking
 • VIP speaker
 • VIP seating
 • Middag på kvelden lørdag

BONUS:

10 opptak av online foredrag til en verdi av 4990 kr 

30 minutters personlig konsultasjon med selveste Line Østerhagen, enten i Brumunddal eller online. Her kan du få hjelp til treningsopplegg, rehabiliteringsopplegg eller fysisk undersøkelse. Til en verdi av 1990 kr.

Samlet verdi bonuser: 6980 kr.

 🎗️

📃KURSBEVIS

- etter seminaret vil du også få kursbevis på å ha gjennomført to dager med opplæring om det aller siste innen hundehelse og vitalitet.

Ikke inkludert: 

- Hotellopphold

Kjøp her

Oppdelt betaling  :

På oppdelt betaling hvor betalingen deles  er det inkludert 98kr i mnd i fakturering.

Basic 3 betalinger

Pris: 1094 x 3

Ordinær pris 4990,-

 • To dagers billett
 • Goodiebag
 • Diverse eventmateriale
 • All inclusive kaffe/te/vann
 • Lunch
 • Pausesnacks
 • Networking

BONUS:

5 opptak av online foredrag til en verdi av 2495 kr.

🎗️

📃KURSBEVIS - etter seminaret vil du også få kursbevis på å ha gjennomført to dager med opplæring om det aller siste innen hundehelse og vitalitet.

Ikke inkludert:

- Hotellopphold 

- Middag lørdag kveld

Kjøp her

VIP billett 4 betalinger

Pris: 1595 x 4

Ordinær pris 9990,-

 • To dagers billett
 • En gratis billett, ta med deg en venn (inkluderer middag)
 • Goodiebag
 • Diverse eventmateriale
 • All inclusive kaffe/te/vann
 • Lunch
 • Pausesnacks
 • Networking
 • VIP speaker
 • VIP seating
 • Middag på kvelden lørdag

BONUS:

10 opptak av online foredrag til en verdi av 4990 kr 

30 minutters personlig konsultasjon med selveste Line Østerhagen, enten i Brumunddal eller online. Her kan du få hjelp til treningsopplegg, rehabiliteringsopplegg eller fysisk undersøkelse. Til en verdi av 1990 kr.

Samlet verdi bonuser: 6980 kr.

 🎗️

📃KURSBEVIS

- etter seminaret vil du også få kursbevis på å ha gjennomført to dager med opplæring om det aller siste innen hundehelse og vitalitet.

Ikke inkludert: 

- Hotellopphold

Kjøp her

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:


Tidspunkt: 12-13 november

 

✔ Sted : Scandic Fornebu

 Begynner Kl. 09:00, men registrering fra 08.30

 Avsluttes begge dager ca. kl.17:00

 Inkludert: Mat & Drikke (middag på kvelden ikke inkludert på basicbilletten) 

 Må bestilles: Middag på kvelden, bestill middag HER (inkludert på vipbilletten).

Hotellopphold: Ikke inkludert - må bestilles selv. Bestill HER! 

 

Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å lære deg mer om hundehelse og bygge ditt nettverk med andre hundeelskere!

Bestill din plass her!

DAGER IGJEN TIL DOG HEALTH SEMINAR:

00

dager

00

timer

00

minutter

00

sekunder

⭐⭐⭐Bli med og bli inspirert⭐⭐⭐  

Dog Health Seminar 2022

©️ Nordisk Heste- og Hundeterapiskole